Το T-Cross είναι το νέο μικρό SUV της Volkswagen (vid)

Το μήκους 4,10 μέτρων μοντέλο θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο

  • -
  • -

Λίγες ημέρες αφότου έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο του (δείτε το ΕΔΩ), η Volkswagen επανήλθε με φωτογραφίες και video του T-Cross. Ενώ συνήθως το καμουφλάζ που φέρουν τα αυτοκίνητα δοκιμής είναι ασπρόμαυρο, στην περίπτωση του B-SUV επελέγη έγχρωμο, προκειμένου να τονιστεί ο νεανικός και fun-to-drive χαρακτήρας του.

Το T-Cross θα παρουσιαστεί στο Παρίσι το φθινόπωρο. Έχει μήκος 4,10 μέτρα και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε προσθιοκίνητες εκδόσεις. Θα τοποθετηθεί στην καρδιά της δημοφιλούς κατηγορίας των μικρών SUV, «σπρώχνοντας» το μεγαλύτερο T-Roc (μήκους 4,23 μέτρων) στην μικρομεσαία κατηγορία. Παρά τις μικρές εξωτερικές του διαστάσεις, το εσωτερικό του είναι πρακτικό, προσφέροντας λύσεις όπως τα συρόμενο πίσω πάγκο.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VW T-ROC ΜΕ ΤΟΥΣ 150 ΙΠΠΟΥΣ

Όπως συμβαίνει και με το Polo, ο βασικός εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει συστήματα που συναντάμε συνήθως σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Στάνταρ θα είναι π.χ. το Front Assist (διαβάζει το δρόμο για πιθανούς κινδύνους) και το Lane Assist (ειδοποιεί σε ακούσια αλλαγή λωρίδας). Προαιρετικά θα διατίθεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, 8 ιντσών.

Λεπτομέρειες για τους κινητήρες δε έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, λογικά όμως βασικός θα είναι ο τρικύλινδρος turbo 1.0 TSI.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...