Έρχεται το μικρό SUV της Volkswagen (vid)

Το T-Cross θα τοποθετηθεί στη γκάμα της μάρκας κάτω από το T-Roc

  • -
  • -

Το φθινόπωρο θα αποκαλυφθεί το νέο SUV της Volkswagen. Το T-Cross έχει μήκος 4,11 μέτρα, είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο και απευθύνεται στο νεανικό κοινό που αναζητά ένα μοντέρνο αστικό SUV. Η μάρκα από το Wolfsburg έδωσε στη δημοσιότητα ένα video με σκίτσα που αποκαλύπτουν τις γενικές σχεδιαστικές γραμμές του μοντέλου.

Το T-Cross θα τοποθετηθεί στην καρδιά της δημοφιλούς κατηγορίας των B-SUV, «σπρώχνοντας» το μεγαλύτερο T-Roc (μήκους 4,23 μέτρων) στην μικρομεσαία κατηγορία. Βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του γερμανικού ομίλου και θα προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό με δεδομένες τις εξωτερικές του διαστάσεις. Ο πίσω πάγκος θα είναι συρόμενος, λύση που βοηθάει πολύ στον τομέα της πρακτικότητας.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VW T-ROC ΜΕ ΤΟΥΣ 150 ΙΠΠΟΥΣ

Όπως συμβαίνει και με το Polo, ο βασικός εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει συστήματα που συναντάμε συνήθως σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Στάνταρ θα είναι π.χ. το Front Assist (διαβάζει το δρόμο για πιθανούς κινδύνους) και το Lane Assist (ειδοποιεί σε ακούσια αλλαγή λωρίδας). Λεπτομέρειες για τους κινητήρες δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, λογικά όμως βασικός θα είναι ο 1.0 TSI.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...