Με Nissan Micra τα στελέχη της My market

Τα στελέχη της ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ θα κυκλοφορούν με το ιαπωνικό σουπερμίνι

  • -
  • -

Η διαδικασία παράδοσης 105 Nissan Micra στην εμπορική και βιομηχανική εταιρεία ειδών διατροφής METRO ΑΕBE άρχισε πρόσφατα. Η εκδήλωση παράδοσης της πρώτης παρτίδας των Micra πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα My market που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κύμης, παρουσία της διοίκησης και στελεχών των δύο εταιρειών, καθώς και των δικαιούχων οδηγών των νέων αυτοκινήτων.

Το αυτοκίνητο,  τώρα στην πέμπτη γενιά του,  διατίθεται με τo σύστημα Intelligent Lane Intervention. Πρόκειται για ένα σύστημα προειδοποίησης και πρόληψης  απόκλισης  από τη λωρίδα κυκλοφορίας και είναι το πρώτο που ενσωματώθηκε σε μοντέλο Nissan στην Ευρώπη. Όταν ενεργοποιηθεί, το τιμόνι δονείται απαλά και τα φρένα εφαρμόζονται ανεξάρτητα, για να οδηγήσουν το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN MICRA 0.9 TURBO

Η έξυπνη πέδηση έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών,  είναι επίσης διαθέσιμη στο νέο Micra. Αυτή η τεχνολογία ασφαλείας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή των επιπτώσεων από ένα ατύχημα,  ή στη μείωση της σοβαρότητάς τους, εφαρμόζοντας αυτόματα τα φρένα του αυτοκινήτου. Άλλες τεχνολογίες ασφάλειας περιλαμβάνουν την αναγνώριση των σημάτων οδικής κυκλοφορίας, την προειδοποίηση τυφλών σημείων και την υποβοήθηση μεγάλης δέσμης προβολέων.

Το νέο Micra διατίθεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων: turbo βενζίνης 0.9 απόδοσης 90 PS, ατμοσφαιρικός βενζίνης 1.0 με 71 PS και 1.5 turbodiesel 90 PS.  Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...