«Πράσινοι» κινητήρες στα SUV της Opel

Τα Mokka X, Crossland X και Grandland X πληρούν από τώρα τις προδιαγραφές του Σεπτεμβρίου 2019

  • -
  • -

Με τα τρία μέλη της οικογένειας Χ, η Opel έχει δημιουργήσει μία μίνι-γκάμα SUV, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όσων θέλουν ένα όχημα ελεύθερου χρόνου. Τα Mokka X, Crossland X και Grandland X διατίθενται με σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και diesel, oι οποίοι πληρούν ήδη τα στάνταρ Euro 6d-TEMP (υποχρεωτικά για όλα τα νέα αυτοκίνητα που θα ταξινομηθούν από το Σεπτέμβριο του 2019).

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ SUV ΑΠΟ ΤΗΝ OPEL ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΕΩΣ 3.500 ΕΥΡΩ

Στα Crossland X και Grandland X θα κάνει την εμφάνισή του και ο νέος τετρακύλινδρος 1.5 πετρελαίου, τον οποίο θα δούμε και σε άλλα μοντέλα του Ομίλου PSA. Στο Crossland X θα εμφανιστεί στην έκδοση με 102 ίππους (με μηχανικό 6άρι κιβώτιο – μέση κατανάλωση 4 lt/100 km), ενώ στο Grandland X στην πιο ισχυρή έκδοση 130 PS (επίσης με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων – 4,1 lt/100 km).

To Grandland X 1.5 diesel θα είναι διαθέσιμο και με το νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και αντίστοιχες τιμές σε κατανάλωση-ρύπους. Στην πλευρά των βενζινοκινητήρων, το Grandland X εφοδιάζεται με τον βραβευμένο τρικίλυνδρο 1.2 PureTech, ισχύος 130 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SUV ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...