Volkswagen Polo. Πρεσβευτής ασφάλειας

Η ομπρέλα τεχνολογιών του δημοφιλούς σουπερμίνι μέσω μίας μοναδικής παρουσίασης με video και πλούσια gallery φωτογραφιών

  • -
  • -

Όπως κάθε προηγούμενο έτσι και το σημερινό Polo έχει φέρει χαρακτηριστικά από την ανώτερη κατηγορία. Mεγάλωσε σε διαστάσεις και ωρίμασε σε χαρακτήρα, ωστόσο έγινε πιο νεανικό σε σχεδίαση και απολαμβάνει τα οφέλη της νέας πλατφόρμας MQB όσον αφορά τη στιβαρότητα και την χωροταξική ευρυχωρία, στην αποκλειστικά 5θυρη καμπίνα του.

Το νεότερο Polo οπλίζεται με κάθε επικαιρότητα από τα πλούσια τεχνολογικά ράφια της Volkswagen και συμμαχεί με την ασφάλεια, ως προστάτης οδηγού και επιβατών.

Ακόμα και από την βασική έκδοση Trendline, συστήματα υποβοήθησης όπως επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου Front Assist με αυτόνομο φρενάρισμα, ανίχνευση πεζών, αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων - Multi-collision Brake, Hill Hold Assist, αποτελούν ένα επιπλέον μαξιλαράκι ασφαλείας στην δύσκολη καθημερινότητα είτε αστικής είτε περιαστικής δράσης που το supermini της Volkswagen προσαρμόζεται με την ίδια ευκολία.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ VW POLO ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ GOCAR


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...