Επιστρέφει η απόσυρση!

Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο ακόμη και αν η αξία του είναι μηδενική

  • -
  • -

Ένα μοναδικό προωθητικό πρόγραμμα λανσάρει για το φετινό καλοκαίρι η Peugeot. Η γαλλική μάρκα επαναφέρει το μέτρο της απόσυρσης, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να αποσύρουν και να ανταλλάξουν κάθε παλιό αυτοκίνητο με οποιοδήποτε από τα νέα της μοντέλα. Η προσφορά ισχύει έως τις 15 Ιουλίου.

Η εμπορική πολιτική της Peugeot προσφέρει εκπτώσεις απόσυρσης και οφέλη ανταλλαγής όποια και αν είναι η κατάσταση του παλιού αυτοκινήτου του πελάτη, ακόμη και αν πρόκειται για όχημα με χαμηλή ή και μηδενική αξία. Ειδικά μάλιστα για τα τελευταία, η Peugeot αναλαμβάνει να ολοκληρώσει και την διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από μια ακόμα ταλαιπωρία.



Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καινούργια και βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot και φέτος να κάνετε διακοπές με Γαλλικό αέρα χάρη στο πρόγραμμα Απόσυρσης και Ανταλλαγής Peugeot!

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα της Peugeot μέχρι τις 15 Ιουλίου 2018. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...