Στην Ελλάδα η νέα Mercedes-Benz A-Class (τιμές-εξοπλισμοί)

Με νέο 1.4 turbo και κορυφαία τεχνολογία συνδεσιμότητας

  • -
  • -

Μία πλωτή πλατφόρμα στην Μαρίνα του Φλοίσβου φιλοξένησε την πρεμιέρα της νέας A-Class στη χώρα μας. Με δυναμικότερη σχεδίαση, μεγαλύτερους χώρους, έναν νέο 1.4 βενζίνης 163 ίππων και με το εντυπωσιακό σύστημα πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience) που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μαθαίνει τις συνήθειες κάθε οδηγού, η νέα Mercedes-Benz θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των premium compact μοντέλων.

ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MERCEDES-BENZ A-CLASS ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Ο χειρισμός των λειτουργιών του συστήματος πολυμέσων γίνεται μέσω αφής στην οθόνη, διακοπτών στο τιμόνι και του touchpad στη βάση της κεντρικής κονσόλας (η λειτουργία του είναι εντυπωσιακή καθώς υπάρχει διάδραση). Υπάρχει και η δυνατότητα φωνητικών εντολών, με τον υπολογιστή να αναγνωρίζει φυσιολογική ομιλία και όχι απλά κάποιες λέξεις - κλειδιά.



Η ενεργοποίηση του συστήματος γίνεται με την κωδική φράση "Hey Mercedes". Η σύντομη εμπειρία μας από το MBUX μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μπορείς να περιηγηθείς εύκολα και γρήγορα σε όλες τις λειτουργίες, από το χάρτη πλοήγησης (με τις 3D απεικονίσεις των κτιρίων που περιστρέφονται μαγικά με το δάχτυλο) μέχρι τις ενδείξεις για την κατάσταση του οχήματος και να σερφάρεις στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑ A-CLASS

Κατά το λανσάρισμα της νέας A-Class είναι διαθέσιμοι τρεις κινητήρες, δύο βενζίνης και ένας πετρελαίου. Η πιο ενδιαφέρουσα παρουσία είναι αυτή του νέου 1.4 turbo (κωδικής ονομασίας Μ282), με 163 ίππους και 250 Nm ροπής για την Α200. Η Α250 κρύβει κάτω από το καπό της τον εξελιγμένο 2λιτρο βενζίνης, η ισχύς του οποίου ανέβηκε στους 224 ίππους και η ροπή στα 350 Nm. Στην πλευρά των diesel, η A180 d εφοδιάζεται με βελτιωμένη έκδοση του γνωστού 1.5, ο οποίος αποδίδει 116 ίππους και 260 Nm ροπής.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ GOCAR
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...