77 διπλοκάμπινα Fiat Fullback στη ΔΕΗ

Με το ιταλικό pick-up ενισχύθηκε ο στόλος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού

  • -
  • -

Στις  7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης 77 ολοκαίνουργιων Fiat Fullback από  τον επίσημο διανομέα Fiat Professional Σφακιανάκης ΑΕΒΕ παρουσία και υψηλόβαθμων στελεχών της Εισαγωγικής εταιρίας Fiat Chrysler Automobiles Greece SA. Η αγορά από τη ΔΕΗ έγινε με σκοπό την άμεση ενίσχυση του υποστηρικτικού έργου των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ανά την Ελλάδα.   

Ο κος Γιώργος Μπακόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Fiat Professional, η επιλογή της ΔΕΗ, να εμπλουτίσει το εξαιρετικά απαιτητικό και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες μεταφορικό/υποστηρικτικό  της έργο, με τα ολοκαίνουργια Pick-Up Fullback. Είμαστε βέβαιοι ότι τα οχήματα αυτά με το κορυφαίο στην κατηγορία σύστημα 4-κίνησης, το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και την απαράμιλλη ανθεκτικότητα, θα αποτελέσουν πολύτιμους συνεργάτες του εξειδικευμένου προσωπικού του Οργανισμού»

Το Fiat Fullback διατίθεται με κινητήρα πετρελαίου 2,4 λίτρων με απόδοση ανάλογα την έκδοση 150 ή 180 ίππων. Η μετάδοση περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος 4x4 Super-Select που έχει και δυνατότητα κλειδώματος του πίσω και του κεντρικού διαφορικού. Έχει δυνατότητα φόρτωσης ενός τόνου και ρυμούλκησης 3,1 τόνων. Η τιμή του ξεκινά από τα 23.600 ευρώ σε αμαξώματα Extended Cab και Double Cab, με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...