Ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο τροχόσπιτο;

Τα Camper NV300 παρουσιάστηκαν από τη Nissan στο σαλόνι αυτοκινήτου της Μαδρίτης

  • -
  • -

Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί που θα έμεναν ασυγκίνητοι από την προοπτική διακοπών με ένα τέτοιο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Η Nissan παρουσίασε τα Camper NV300 και Camper e-NV200, τα οποία βασίζονται στη συμβατική και την ηλεκτρική έκδοση των δύο βαν της. 

Η πρεμιέρα έγινε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Μαδρίτης και θα είναι διαθέσιμα στην αγορά της Ισπανίας κατόπιν παραγγελίας, με τους ιδιοκτήτες τους να έχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους. 

Το εσωτερικό του  NV300 Camper μπορεί να «μεταμορφωθεί»  στο ιδανικό μέρος διακοπών για  τέσσερα άτομα χάρη και στην ανυψούμενη οροφή, που προσφέρει ευρυχωρία και επιπλέον φωτισμό. Οι επιβάτες μπορούν να καθίσουν γύρω από το τραπέζι και να απολαύσουν το γεύμα τους. Το μαγείρεμα μέσα στο φορτηγό είναι πανεύκολο και διασκεδαστικό, χάρη στην κουζίνα που διαθέτει  ψυγείο, νεροχύτη και εγκατάσταση νερού και αερίου. 

Το βράδυ, τα Nissan Campers μπορούν να μετατραπούν σε άνετα υπνοδωμάτια. Η διαμόρφωση του NV300 επιτρέπει την ύπαρξη ενός δεύτερου διπλού κρεβατιού στην ανυψούμενη οροφή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...