Μια ξεχωριστή Alfa Romeo

Ακόμα τρίβουμε τα μάτια μας

  • -
  • -
Η ιταλική σχεδίαση είναι κλάσης ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Το ξεχωριστό ταπεραμέντο φαίνεται και από τη σχεδίαση των αυτοκινήτων.

Η Alfa Romeo 4C είναι μια κομψή φιγούρα στον αυτοκινητικό χώρο, αλλά η ιταλική Mole Automobile την έκανε ακόμα πιο ελκυστική. Η εικονιζόμενη Alfa Romeo βασίζεται στο hot coupe μοντέλο της ιταλικής φίρμας, ωστόσο φέρει αρκετά επιπλέον στιλιστικά έξτρα, που απογειώνουν την μεσογειακή της ομορφιά. Η Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale 001 είναι μία και μοναδική στον κόσμο και παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο.

Από τις φωτογραφίες, η Mole Costruzione Artigianale 001 φαίνεται αρκετά πιο φαρδιά από τη 4C και αυτό χάρη στο ειδικό bodykit που φέρει. Επίσης, το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί με ειδικό υψηλής ποιότητας δέρμα και πλαστικά HVAC, ενώ στους αεραγωγούς έχουν τοποθετηθεί αλουμινένιο πλέγμα. Μαζί με το αυτοκίνητο ταιριάζουν απόλυτα οι ειδικές τσάντες από την Tramontano, γιατί στην Ιταλία αυτό… έχει σημασία.

Μηχανολογικά δεν υπάρχει κάτι νεότερο, γι’αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρχει ο γνώριμος 1.8 turbo κινητήρας των 240 ίππων και 350 Nm ροπής κάτω από το καπό.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...