Επιτέλους! Μπορείς να ενοικιάσεις μια Pagani με 20.000 ευρώ

Για όσους δεν μπορούν να την αγοράσουν!

  • -
  • -
Για να αγοράσεις μια Pagani Huayra πρέπει να έχεις τόσα χρήματα που δεν ήξερες ότι έχεις στη ζωή σου, ενώ η συντήρησή του και όλα τα υπόλοιπα ξεπερνούν τον λογαριασμό που θα μπορούσες να ονειρευτείς. Ωστόσο, η Putnam Leasing βρήκε λύση μόνο για εσάς που είστε στο… περίπου πάμπλουτοι!
Η αμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο leasing πρόγραμμα, που προσφέρει τους λάτρεις της Pagani και γενικότερα των υπεραυτοκινήτων να μπούνε πίσω από το τιμόνι μιας Huayra και να τη χαρούν χωρίς να πρέπει να δώσουν ένα εφταψήφιο ποσό ώστε να την αποκτήσουν, τουλάχιστον αμέσως! Η φίρμα προσφέρει το εξωτικό μοντέλο με 20.000 ευρώ μηνιαίως και με προκαταβολή 650.000 ευρώ. Μάλιστα στο συμβόλαιο αναφέρει ότι ο “ένοικος” υπογράφει για 60 μήνες.
Η Putnam δήλωσε σε πρόσθετη αναφορά της ότι το πρόγραμμα αφορά τη Huayra Roadster. Δεν φαίνεται όμως πολύ ελκυστική η προσφορά τους, μιας και αν προσθέσεις τα παραπάνω έξοδα φτάνει τα 1,85 εκατομμύρια ευρώ για 5 χρόνια, ενώ το κόστος του μοντέλου αγγίζει τα 2,25 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι τα έξοδα αυτά μοιράζονται σε 60 μήνες και ότι μπορεί να έχεις μικρότερη φορολογία (λόγω μη κατοχής του αυτοκινήτου), τότε για κάποιους μπορεί να είναι αρκετά συμφέρουσα πρόταση.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...