6 ξεχωριστές κούπες που θα επιθυμήσεις

Άλλη αξία παίρνει το ρόφημα που βάζεις στις παρακάτω κούπες

  • -
  • -

Το απολαυστικό σου ρόφημα θα έχει άλλη αξία όταν αυτό πίνετε σε μια κούπα με το λογότυπο της αγαπημένης σου μάρκας επάνω της

 

Mercedes-AMG GT

«Ονειρική» βόλτα

Ποτέ πιο πριν δεν ήταν ο πρωινός σου καφές τόσο απολαυστικός και αυτό οφείλεται στη ξεχωριστή κούπα της Mercedes-AMG GT. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι κατασκευάζεται από 100% πορσελάνη, ενώ αυτός που την κρατάει ονειρεύεται παράλληλα και μια απολαυστική βόλτα μέσα σε ένα από τα σπορ μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Είναι ανθρακί χρώμα με το λογότυπο AMG σε διακριτική μαύρη απόχρωση και το χερούλι της φέρει μια κίτρινη πινελιά. Η χωρητικότητά της είναι 0,3 λίτρα και κοστίζει 42 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά. Μπορείτε να την παραγγείλεις από ΕΔΩ.

 

BMW i

Εργονομική και… φουτουριστική

Η κούπα του τμήματος BMW i έχει κάτι το ξεχωριστό, όπως ισχύει άλλωστε και για τα μοντέλα της. Μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα στην κεραμική κούπα των 300 ml και να γευτείς λίγο από το φουτουριστικό design των i3 και i8. Το εσωτερικό της είναι σε έντονο μπλε γυαλιστερό χρώμα και η υπογραφή του τμήματος βρίσκεται διακριτικά στο κάτω μέρος. Επίσης, το χερούλι είναι διακριτικό και μικρό σε διάμετρο, όπου μπαίνει ο δείκτης και η εργονομική εσοχή ξεκουράζει έξυπνα τα υπόλοιπα δάχτυλα του χεριού σου. Το κόστος της κούπας i είναι 14,90 ευρώ χωρίς τα έξοδα αποστολής. Για να το παραγγείλεις πάτησε ΕΔΩ.

 

Maserati Classic

Αναδρομή στο παρελθόν

Οι κούπες της σειράς των κλασικών Maserati είναι αφιερωμένες στα θρυλικά μοντέλα της εταιρείας με λογότυπο την τρίαινα. Από τη μεγάλη σειρά, εμείς διαλέξαμε τη μπλε κούπα, η οποία φέρει εξωτερικά το προφίλ της ιστορικής Maserati Tipo 8C 3000 του 1932. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σκίτσο είναι υψηλής ανάλυσης και καλής ποιότητας, κάτι που ανεβάζει τα επίπεδα αντοχής της κούπας στον χρόνο. Έτσι, δεν θα ανησυχείς στο να τη χρησιμοποιείς επί καθημερινής βάσεως. Είναι κεραμική, ενώ αν την παραγγείλεις από ΕΔΩ έναντι 20 ευρώ θα σου έρθει μέσα σε ένα μοναδικό αλουμινένιο κουτί αποθήκευσης.

 

Audi quattro

Με πάτο… ελαστικού

Ξεκίνα δυναμικά τη μέρα σου με έναν καφέ σε μια κούπα εμπνευσμένη από το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτό μπορεί να γίνει με την εν λόγω κούπα που έχει επάνω της γραμμένο κατά μήκος τη λέξη quattro, με την άμεση αναγνωρίσιμη γραμματοσειρά της γερμανικής φίρμας. Είναι από πορσελάνη, ενώ στη συσκευασία διατίθεται και ένα ειδικό σουβέρ από σιλικόνη, που εφαρμόζει στον πάτο της κούπας. Η χωρητικότητά της είναι 300 ml και σίγουρα είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα ενός fan της Audi. Η τιμή της είναι 21 ευρώ και μπορείς να το παραγγείλεις από quattro-mug20003.html" target= "_blank">ΕΔΩ. Σημείωσε ότι υπάρχει επιλογή να συσκευαστεί και να αποσταλεί ως δώρο.

 

Lamborghini

Απλή και λιτή

Όταν ακούς τη μάρκα Lamborghini, είναι σχεδόν αδύνατο να μην σκεφτείς το κίτρινο χρώμα. Χρώμα που ταιριάζει επάνω σε Diablo και Huracan. Το ίδιο χρώμα ταιριάζει απόλυτα και στην κούπα της Lamborghini, η οποία φυσικά φέρει το λογότυπο της ιταλικής φίρμας. Σχεδιαστικά δεν κάνει την έκπληξη, μιας και είναι μια απλή κούπα σε κίτρινο χρώμα και γυαλιστερή υφή, ωστόσο προσφέρεται και σε άλλους χρωματισμούς (πράσινο, μαύρο και λευκό). Η κατασκευή της έγινε στην Ιταλία και το κόστος απόκτησής της είναι 25 ευρώ εκτός τα έξοδα αποστολής. Πάτησε ΕΔΩ για να την παραγγείλεις και επέλεξε εάν θέλεις να έρθει σε συσκευασία δώρου.

 

Ferrari

Με μια ιδιαίτερη πινελιά

H κεραμική κούπα προορίζεται για τους οπαδούς της Scuderia Ferrari και φέρει το λογότυπο της ιταλικής φίρμας, καθώς και διακριτικά σχέδια από διάφορα μηχανολογικά μέρη της Formula 1. Δεν ξεχωρίζει από τη σχεδιαστική άποψη μιας κλασικής κούπας, αλλά η τεχνοτροπία που έχει χρησιμοποιηθεί κάνει την συγκεκριμένη να διαφέρει. Επίσης, προσφέρεται σε άλλα δύο χρώματα (μαύρο και κίτρινο). Είναι κατασκευασμένη από 100% πορσελάνη και οι διαστάσεις της είναι 10 Χ 8,5 cm. Αν θεωρείς ότι είναι το καλύτερο δώρο ενός φαν της Ferrari, τότε μπορείς να την παραγγείλεις από ΕΔΩ, έναντι 24 ευρώ.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...