Alfa Romeo Giulietta Sport: Πλούσιος εξοπλισμός σε προσιτές τιμές

Το compact ιταλικό μοντέλο προσφέρεται με νέα πακέτα εξοπλισμού και εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή

  • -
  • -

Ακόμη πιο δυναμικό χαρακτήρα αποκτά η Alfa Romeo Giulietta με το λανσάρισμα της έκδοσης Sport. Το ιταλικό hatchback ενισχύεται στους τομείς τόσο της εμφάνισης όσο και του εξοπλισμού, σε τιμές που χάρη στα προωθητικά προγράμματα της αντιπροσωπείας αρχίζουν από τα 18.050 ευρώ. Η Giulietta Sport διατίθεται στο μπλε Misano των φωτογραφιών και σε 11 επιπλέον χρώματα.

Στον ήδη πλούσιο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων,  A/C, 6 αερόσακους, ESP/Hill Holder/e-Q2, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, επιλογέα οδήγησης ALFA DNA, DRL και πίσω φώτα LED, σύστημα U-connect με οθόνη αφής 5'',  Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 16'' η έκδοση Giulietta Sport προσθέτει: σπορ εμπρός προφυλακτήρα με κόκκινο περίγραμμα, σπορ πίσω διαχύτη με μεγαλύτερη διπλή απόληξη εξάτμισης, πλευρικά μαρσπιέ, μαύρο εσωτερικό στον ουρανό και τις κολώνες, ζάντες αλουμινίου 17'', σκούρα πίσω κρύσταλλα, προβολείς ομίχλης, εμπρός υποβραχιόνιο και cruise control.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ GIULIETTA

Υπάρχουν επίσης και πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού. Συγκεκριμένα, στο πακέτο Tech συμπεριλαμβάνονται: Radio Alpine (με υψηλής ποιότητας οθόνη αφής 7'' και υποστήριξη Video, Bluetooth audio streaming, κόκκινο διακριτικό φωτισμό, θύρες USB/AUX και HDMI, χειριστήρια στο τιμόνι με 8 κουμπιά ελέγχου), κάμερα οπισθοπορείας και πρίζα 12V στο χώρο αποσκευών. Το πακέτο συνδέεται υποχρεωτικά με τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Το πακέτο Carbon αναβαθμίζει με εντυπωσιακό τρόπο την σπορτίφ εμφάνιση του αυτοκινήτου χάρη στις μοναδικές carbon-look λεπτομέρειες στη γρίλια, στα καλύμματα των καθρεπτών, στους προβολείς, στα πάνελ των θυρών και το πλαίσιο του ταμπλό, στον εμπρός διαχύτη με τις κόκκινες γραμμές, αλλά και στα πλευρικά μαρσιπιέ. Ο σπορ χαρακτήρας αναδεικνύεται και από το σκούρο ταμπλό, τις Miron λαβές των θυρών και τα Miron περιγράμματα των προβολέων ομίχλης.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές είναι οι τιμές της νέας Giulietta Sport, οι οποίες διαμορφώνονται μετά τις προωθητικές ενέργειες ως εξής: με τον κινητήρα 1.4 120hp στα 18.050€ με τον 1.4 Multiair 150hp στα 20.600€ και με τον 1.6 JTDM-2 120hp στα 20.900€ ενώ μπορεί να αποκτηθεί και με χρηματοδότηση μέσω FCA Bank.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα Giulietta Sport, όπως και όλη η γκάμα της Giulietta τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο (εκτός της κορυφαίας έκδοσης Veloce) διατίθεται με Λιανική Τιμή Προ Φόρων μικρότερη των 17.000€, προσφέροντας σημαντικά οφέλη τόσο για τον χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου όσο και για τον πελάτη λιανικής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...