Από το 2025 όλα τα DS θα είναι ηλεκτρικά! (vid)

Αυτή είναι η στρατηγική απόφαση της πολυτελούς μάρκας

  • -
  • -

Τα μέσα της επόμενης δεκαετίας αναμένεται να βιώσουμε την έκρηξη της ηλεκτροκίνησης, καθώς αρκετοί κατασκευαστές έχουν ανακοινώσει το λανσάρισμα ηλεκτρικών μοντέλων με ορίζοντα το 2025. Η τάση θα είναι πιο ξεκάθαρη στις πολυτελείς μάρκες, αφού το κόστος της τεχνολογίας μπορεί να δικαιολογηθεί περισσότερο σε ακριβά αυτοκίνητα.

Στο περιθώριο του αγώνα της Formula E στο Παρίσι, η DS Automobiles ανακοίνωσε το στρατηγική της πλάνο όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση. Κάθε νέο DS που θα κυκλοφορεί από το 2025 και μετά θα είναι ηλεκτρικό, είτε 100% είτε plug-in υβριδικό. Πρώτο αυτοκίνητο θα είναι το υβριδικό DS7 Crossback E-Tense, με 300 ίππους και 50 km ηλεκτρική αυτονομία. Θα ακολουθήσει ένα 100% ηλεκτρικό DS, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

Παράλληλα, η θυγατρική του Ομίλου PSA αποκάλυψε το DS X E-Tense, τη σχεδιαστική σπουδή του αυτοκινήτου του μέλλοντος και συγκεκριμένα του 2025. Ένα αυτοκίνητο που θα είναι η επιτομή της πολυτέλειας και της τεχνολογίας, όπως μπορείτε να δείτε και στο video. Με ανθρακονημάτινο πλαίσιο και δύο ηλεκτρικά μοτέρ που θα αποδίδουν συνδυστικά 540 ίππους στο δρόμο και 1.360 ίππους στην πίστα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...