Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Άρης Σταθάκης»

Το όνομα του αείμνηστου δημοσιογράφου δόθηκε στο πάρκο που λειτουργεί στη Σπάρτη

  • -
  • -

Με απόφαση του Δημοστικού Συμβουλίου Σπάρτης και μετά από σχετική πρόταση της τοπικής Λέσχης Αυτοκινήτου, το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής της περιοχής μετονομάσθηκε σε πάρκο «Άρης Σταθάκης». Η απόφαση ελήφθη ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του αείμνηστου δημοσιογράφου στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.

Την αποκάλυψη της μαρμάρινης επιγραφής με την ονομασία του πάρκου έκαναν ο Δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης, και η κόρη του Άρη Σταθάκη και Πρόεδρος του Ιδρύματος, Χριστίνα Σταθάκη. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η έναρξη του προγράμματος «Άριστα» για την κυκλοφοριακή αγωγή σε δημοτικά σχολεία, σχεδιασμένο και υλοποιούμενο δωρεάν από το «StAr» Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Ντία Τζανετέα, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Ηλίας Στρατηγάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, Σπύρος Μοιράγιας, ο πρώην δήμαρχος Σπάρτης, Δημοσθένης Ματάλας, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε οραματιστεί το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας, Κώστας Μαυρομιχάλης, ως εκπρόσωπος της ιδιαίτερης πατρίδας του Άρη Σταθάκη και ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης, Λάμπρος Λαμπρόπουλος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...