Fiat 500X Mirror με όφελος 2.300 €

Το 500Χ Mirror έρχεται με πλούσιο εξοπλισμό χωρίς επιπλέον χρέωση, 5 χρόνια εγγύηση και άτοκη χρηματοδότηση

  • -
  • -

Νέα δυναμική στο μικρό SUV της Fiat αναμένεται να δώσει το λανσάρισμα της έκδοσης Mirror, η οποία περιλαμβάνει επιπλέον εξοπλισμό αξίας 2.300 €, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το 500Χ Mirror συνοδεύεται από πενταετή εργοστασιακή εγγύηση και άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Bank.
Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός του Mirror 500X, που δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην ασφάλεια, όσο και στην τεχνολογία, περιλαμβάνει: σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7'', σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, εμπρόσθιους προβολείς με τεχνολογία Xenon, σύστημα  προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, διζωνικό κλιματισμό, προσαρμοζόμενο Cruise Control, Bluetooth, Audio streaming, Live Services, 6 αερόσακους, ESP/MSR/ASR/Hill Holder/ERM, αλλά και παστέλ χρώμα χωρίς χρέωση.
Οι προτεινόμενες τιμές τιμοκαταλόγου διαμορφώνονται ως εξής: για τις εκδόσεις 1.4 Multiair 140 PS MT Mirror και 1.6 MTJ 120 PS Mirror, στα 21.200€, και για τις εκδόσεις 1.4 Multiair 140 PS DCT Mirror και 1.6 MTJ 120 PS DCT Mirror, στα 21.900€.


Τα τρία νέα χρώματα αμαξώματος, οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και οι νέες ταπετσαρίες της καμπίνας είναι ορισμένα από τα στοιχεία που δίνουν νέα διάσταση στο 500X, το οποίο διατίθεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, στον βενζινοκινητήρα 1.4 Multiair 140 ίππων και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 MTJ 120 ίππων.

Στο αμάξωμα του 500Χ Mirror εντοπίζουμε επιχρωμιωμένες λαβές θυρών, μπάρες οροφής, περίγραμμα των προβολέων ομίχλης, πλευρικά διακοσμητικά μαρσπιέ των θυρών και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών που διατίθενται σε σκούρα, πολύ ξεχωριστή επιχρωμίωση. Η εσωτερική εμφάνιση του 500X είναι εξίσου ιδιαίτερη, χάρη στην exclusive ταπετσαρία με τις μπλε λεπτομέρειες και το ματ μπλε ταμπλό με το λογότυπο "500".

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...