Το SUV της Jaguar με τους 550 ίππους (vid)

Η F-PACE SVR χρειάζεται μόλις 4,3 sec για να πιάσει τα 100 km/h

  • -
  • -

Το τμήμα επιδόσεων SVR της JLR «καταπιάστηκε» και με το μεγάλο SUV της Jaguar, την F-PACE. Με αεροδυναμικό πακέτο, επεμβάσεις στο πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη, η F-PACE SVR μετατρέπεται σε ένα hot SUV που μπορεί να αναμετρηθεί με κάθε sport αυτοκίνητο.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ SUV ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Κάτω από το καπό του τετρακίνητου SUV βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος 5λιτρος V8, ισχύος 550 ίππων και ροπής 680 Nm.  Ως αποτέλεσμα, η F-PACE SVR επιταχύνει από στάση στα 100 km/h εντός 4,3 sec και αγγίζει σε τελική ταχύτητα τα 283 km/h.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 52 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 52 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Το body kit περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ξεχωριστούς εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, καθώς και πίσω σπόιλερ. Οι τροχοί είναι 21 ιντσών (προαιρετικά 22 ιντσών), οι αναρτήσεις είναι πιο σφιχτές κατά 30% και 10% εμπρός και πίσω, ενώ στον πίσω άξονα έχει τοποθετηθεί ηλεκτρονικο διαφορικό. Την αποστολή να σταματήσουν το μεγάλο SUV με ασφάλεια αναλαμβάνουν οι μεγάλοι δίσκοι διαμέτρου 395/396 mm.

Η Jaguar F-PACE SVR παρουσιάστηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2018.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...