5 πρωταπριλιάτικα με έμπνευση το αυτοκίνητο

Ορισμένα τα χαρακτηρίζεις «πρωτότυπα», άλλα όχι και τόσο

  • -
  • -

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι κατασκευαστές γέμισαν το διαδίκτυο με αστείες ειδήσεις για να τιμήσουν το έθιμο της Πρωταπριλιάς. Επιλέξαμε πέντε παραδείγματα, ορισμένα εκ των οποίων «κραυγάζουν» ότι είναι πρωταπριλιάτικες φάρσες.

Aston Martin – Project Sparta

Η βρετανική μάρκα εμπνεύστηκε από την Σπάρτη για να δημιουργήσει ένα monster truck. Βασίζεται στο πρωτότυπο SUV της Aston Martin, την DBX, και θα αγωνιστεί στο αμερικάνικο πρωτάθλημα Monster Jam. Θα φέρει τον ατμοσφαιρικό 6.5 V12 με απόδοση άνω των 1.100 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ GOCAR

MG – Καύσιμο από περιττώματα Αλπακά

Η MG Motor δημιούργησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα μετατροπής περιττωμάτων των χαριτωμένων Αλπακά (είδος καμήλας που ζει συνήθως στη Λατινική Αμερική) για να δημιουργήσει βιοκαύσιμα. Έτσι θα περιοριστεί η κατανάλωση πετρελαίου μέσα στις πόλεις.

Renault – Kangoo RS

Η οικογένεια της Renault Sport είναι έτοιμη να υποδεχθεί ένα νέο μέλος. Το Kangoo RS απευθύνεται στους επαγγελματίες που θέλουν να παραδίδουν γρήγορα τα προϊόντα που μεταφέρουν.  Θα κυκλοφορήσει τόσο σε έκδοση Sport με 1.6 diesel 165 ίππων όσο και στην κορυφαία Trophy-R με τον 1.8 TCe 280 ίππων του Megane RS.

Seat – To Arona που λειτουργεί με κέρματα

Το μικρό SUV της ισπανικής μάρκας θα λανσαριστεί στην Copper Edition. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι δε χρειάζεται βενζίνη ή πετρέλαιο, αλλά κέρματα, όπως δηλαδή τα αυτοκινητάκια στα λούνα παρκ. Το καλό είναι ότι σου μένουν και τα κέρματα στο τέλος.

Skoda – Ηχοσύστημα που «σωπαίνει» τα παιδιά

Το πολύωρο ταξίδι μπορεί να γίνει βασανιστικό αν τα παιδιά δεν κοιμούνται. Η Skoda εξέλιξε την τεχνολογία QuarrelKancel για το νέο Karoq. Ηχεία ενσωματωμένα στο προσκέφαλο «ακυρώνουν» θορύβους όπως η γκρίνια των παιδιών και επιτρέπουν στον οδηγό να επικεντρωθεί στην  οδήγηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...