Ακόμη πιο απαιτητικό το camp της Jeep στον Παρνασσό

Δοκίμασε σε εκτός δρόμου τερέν τα Compass και Renegade

  • -
  • -

Το Jeep Camp στο Λιβάδι-Αράχωβας ανανεώθηκε και έγινε ακόμα πιο απαιτητικό και συναρπαστικό για να αναδείξει τις μοναδικές δυνατότητες του Compass, του νέου premium compact SUV της Jeep.

Στο Jeep Camp που λειτουργεί Σάββατο, Κυριακή και αργίες στην θέση Λιβάδι Παρνασσού, έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε τα Compass και Renegade σε περάσματα από βαθιές παγίδες λάσπης. Να περάσετε από τη «σκακιέρα» που αναγκάζει τα οχήματα να κινηθούν με τρεις και δύο ρόδες, να πραγματοποιήσετε αναβάσεις και καταβάσεις σε μεγάλες κλίσεις, αλλά και να κινηθείτε σε έντονα βραχώδη περιβάλλοντα, όπως αυτά που θα συναντούσατε σε ένα ποτάμι.

Η εμπειρία Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας, ξεκινά από το άνετο «σπίτι» της Jeep, με το δικό του χώρο στάθμευσης. Εκεί, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα ζεστό ρόφημα και ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά των μοντέλων σε ένα αυθεντικό Jeep περιβάλλον πλημμυρισμένο με εικόνες και βίντεο από εμπειρίες 4Χ4. Ακολούθως, μεταφέρονται οδικώς στο χώρο του Jeep Camp όπου με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep, βιώνουν την ξεχωριστή εμπειρία off-road οδήγησης ενός Jeep.

Φέτος, με την έλευση του νέου Compact Premium SUV, Jeep Compass, το Jeep Camp του Παρνασσού, υπόσχεται ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις αλλά και μερικές εκπλήξεις για τους μικρούς Jeep fans  που θα συνοδεύσουν την οικογένειά τους σε αυτή την off road εμπειρία.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6936 532754, ενώ η τοποθεσία στα GoogleMaps είναι η εξής: https://goo.gl/maps/x4GZW7DTS522

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...