Κράτα το δάχτυλό σου πάνω στην Mercedes-AMG και κέρδισέ την! (vid)

Μία διαφορετική καμπάνια στο περιθώριο του Super Bowl

  • -
  • -

Όλοι οι μεγάλοι διαφημιζόμενοι είναι αποφασισμένοι να ξοδέψουν 5 εκατ. δολάρια για μόλις 30΄΄ παρουσίας στα τηλεοπτικά σποτ που προβάλλονται κατά τη διάρκεια του τελικού του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Φέτος η Mercedes-Benz θα ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο, μίας παράλληλης προωθητικής ενέργειας με ένα μεγάλο έπαθλο: μία Mercedes-AMG C43 Coupe.

Ο διαγωνισμός ονομάζεται «Last Fan Standing» και καλεί τους φιλάθλους να... αδιαφορήσουν για τον μεγάλο τελικό της 4ης Φεβρουαρίου, ανάμεσα στους New England Patriots και τους Philadelphia Eagles. Πώς θα γίνει αυτό; Θα πρέπει να έχουν το δάχτυλό τους συνεχώς πάνω στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου, ακολουθώντας την AMG C43 Coupe. Όσοι κουραστούν ή ο τελικός αποσπάσει την προσοχή τους, θα τίθενται αυτόματα εκτός συνέχειας. Αυτός που θα κρατήσει τελευταίος το δάχτυλό του πάνω στο αυτοκίνητο θα το κερδίσει!

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ C43 COUPE ΜΕ ΤΟΥΣ 367 ΙΠΠΟΥΣ

Οι «παίκτες» θα μπορούν να προπονηθούν από την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο LastFanStanding.com, ενώ ο διαγωνισμός θα αρχίσει την ώρα έναρξης του τελικού, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου προς Δευτέρα 5/2, στη 1.30 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος). Τις τελευταίες ώρες πριν την έναρξη του Super Bowl, θα μπορούν να βρουν συμβουλές π.χ. για τη συνεχή φόρτιση του κινητού ή πώς να πάνε στην... τουαλέτα χωρίς να χάσουν. Θα υπάρχει μάλιστα και ένα πεντάλεπτο «time out», για κάθε είδους ανάγκη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...