Δοκιμές στην πίστα για το μεγάλο coupe της BMW (vid)

Η 8 Series Coupe θα λανσαριστεί εντός του 2018

  • -
  • -

Οκτώ μήνες μετά την παρουσίαση του Concept 8 Series, στην Concorso d’Eleganza Villa d’Este, το μεγάλο πολυτελές coupe βρίσκεται στο στάδιο τελικών δοκιμών πριν την παρουσίασή του ως αυτοκίνητο παραγωγής. Η BMW μας δείχνει την 8 Series Coupe να κάνει γύρους στην οβάλ πίστα δοκιμών που βρίσκεται στην Απρίλια, στην κεντρική Ιταλία.

Παρά το καμουφλάζ που αποκρύπτει λεπτομέρειες όπως τα φωτιστικά σώματα και οι εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τα κύρια χαρακτηριστικά της 8άρας coupe, όπως το μακρύ καπό, τους μεγάλους τροχούς και το πίσω σπόιλερ. Η αποκάλυψη στο κοινό ενδέχεται να γίνει το φθινόπωρο του 2018 στο σαλόνι του Παρισιού.

Όπως σε κάθε μοντέλο της μάρκας από το Μόναχο, έτσι και στην 8 Series Coupe έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά και στην παρεχόμενη άνεση. «Οι πελάτες και οι θαυμαστές της BMW μπορούν να είναι σίγουροι ότι πρόκειται για ένα αυθεντικό σπορ αυτοκίνητο», υποσχέθηκε το μέλος του ΔΣ της BMW και υπεύθυνος για την Έρευνα και Ανάπτυξη, Klaus Frohlich.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ M8 COUPE ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η BMW

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...