Τα νέα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

Το Φεβρουάριο θα ολοκληρωθεί η παράδοση των 143 Peugeot Boxer, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

  • -
  • -

Σημαντική ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ επιτυγχάνεται με τη δωρεά 143 οχημάτων Peugeot Boxer από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. H ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot – εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη – έχει ξεκινήσει την παράδοση των ασθενοφόρων, με την ολοκλήρωση να εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ολοκληρωθεί η παράδοση όλων των Κινητών Μονάδων και θερμοκοιτίδων καθώς και μέρους των υπολοίπων ασθενοφόρων. Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα και τις βελτιώσεις που ζητήθηκαν από τα αρμόδια όργανα του ΕΚΑΒ, έτσι ώστε να επιτύχει την απόλυτη ικανοποίηση των πληρωμάτων που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα στο κοινωνικό έργο που επιτελούν. Επίσης, η Peugeot έχει ολοκληρώσει την πανελλαδική εκπαίδευση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στον χειρισμό των νέων οχημάτων.

Ο Όμιλος Συγγελίδη θέλοντας να συνεισφέρει στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Νιάρχος και ειδικότερα στην συγκεκριμένη δωρεά, παρέχει για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής των οχημάτων, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot ανά την επικράτεια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...