Βγάζει 10 εκατ. ευρώ το χρόνο και οδηγεί… Nissan Juke!

Ο προπονητής της Τσέλσι εξηγεί γιατί λέει «όχι» σε Ferrari και Porsche

  • -
  • -

Θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς ποδοσφαίρου της νέας γενιάς. Η θητεία του στον πάγκο της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας του εξασφάλισε στον Antonio Conte θέση προπονητή στην Τσέλσι με ετήσιο συμβόλαιο ύψους 10 εκατ. ευρώ!

Ποδοσφαιριστές με ανάλογες απολαβές οδηγούν Ferrari, Lamborghini ή… έστω Porsche. Όμως ο Conte επέλεξε ένα ταπεινό Nissan Juke, το οποίο κοστίζει λιγότερο από 20.000 ευρώ. Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια πριν λίγες ημέρες, όταν δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στο προπονητικό κέντρο της λονδρέζικης ομάδας είχαν ως αποτέλεσμα να αποκολληθεί το γυάλινο τζάμι ενός μεγάλου τραπεζιού και να πέσει πάνω στο καπό του Juke, το οποίο ήταν παρκαρισμένο από κάτω!


Γράφημα της Sun που δείχνει πώς συνέβη το ατύχημα

Εκείνη τη στιγμή ο Conte δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ιδιαίτερα τυχερός στάθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της Τσέλσι, Steve Atkins, ο οποίος είχε μόλις περάσει δίπλα από το μικρό SUV της Nissan.

Ο Conte, που μέχρι να επισκευαστεί το Juke οδηγεί ένα ακόμη μικρότερο αυτοκίνητο, το Toyota Yaris, ρωτήθηκε για ποιο λόγο επέλεξε ένα τόσο προσιτό μοντέλο. «Ήταν επιθυμία της γυναίκας μου να πάρουμε ένα μικρό αυτοκίνητο, καθώς είναι πιο εύκολο στην οδήγηση. Ιδίως όταν μαθαίνεις να οδηγείς στα δεξία», δήλωσε ο 48χρονος Ιταλός.

«Είναι αρκετό για να πηγαίνει η γυναίκα μου την κόρη μας στο σχολείο αλλά και για να βγούμε έξω για δείπνο. Δε χρειαζόμαστε μία Ferrari ή Porsche για να μετακινηθούμε. Η ζημιά που υπέστη το Juke είναι το τελευταίο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή».

Εσείς με 10 εκατ. ετήσιες αποδοχές, τι αυτοκίνητο θα επιλέγατε;

[Πηγή: The Sun]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...