Πόσο κοστίζει το νέο Nissan Leaf;

Άνοιξε η διαδικασία παραγγελιών σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες

  • -
  • -
Πόσο κοστίζει το νέο Nissan Leaf;
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τον Μάιο αναμένονται στην Ελλάδα τα πρώτα Leaf δεύτερης γενιάς, όμως από το Φεβρουάριο θα είναι διαθέσιμο σε άλλα σημεία της Γηραιάς Ηπείρου. Το ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan, πρώτο σε πωλήσεις διεθνώς, αναβαθμίστηκε σε κάθε τομέα, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

Σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες ανακοινώθηκαν οι τιμές του, στοιχείο που μας δίνει μία πρόγευση για το τι να περιμένουμε στην Ελλάδα. Στη Γερμανία π.χ., το νέο Leaf κοστίζει 31.950 ευρώ, ενώ στη Γαλλία με την κρατική επιδότηση των 6.000 ευρώ., η τιμή του υποχωρεί στα 27.900 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 49 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 49 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID 

Καθώς στη χώρα μας δε δίνονται ανάλογα κίνητρα, η αντιπροσωπεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης θα προσπαθήσει να λανσάρει το νέο Nissan Leaf σε όσο πιο ανταγωνιστική τιμή είναι εφικτό, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα αυτοκίνητα με αρκετά προηγμένη τεχνολογία και πλούσιο εξοπλισμό, όπως το πρωτοποριακό e-Pedal.

Οι μπαταρίες του νέου Leaf είναι χωρητικότητας 40 kWh (έναντι 30 kWh στην απερχόμενη ανανεωμένη έκδοση) και του εξασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία (σε κύκλο NEDC) 378 km. Εκτιμάται ότι σε ρεαλιστικές συνθήκες η αυτονομία με μία φόρτιση θα φθάνει τα 300 km. Το μήκους 4,5 μέτρων sedan εφοδιάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 150 ίππων και ροπής 320 Nm. Για να μην επηρεάζεται αρνητικά η αυτονομία, η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 144 km/h.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN LEAF

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...