Αναβάθμιση με τη σφραγίδα της Ford Performance

Προϊόντα από την Ford Performance για τα ST, RS και Mustang

  • -
  • -

Ειδικά εξελιγμένα προϊόντα από την Ford Performance Parts για τα γρήγορα μοντέλα της φίρμας, αναβαθμίζουν την οδική συμπεριφορά και τον ήχο, ενώ καλύπτονται και από εγγύηση της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα βελτίωσης προορίζονται για τα Fiesta ST, Focus ST και RS και Mustang και πλέον είναι διαθέσιμα και στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη ΔΟΚΙΜΗ της Ford Mustang 2.3 EcoBoost

Πρόκειται για εξελιγμένα ειδικά για την Ford προϊόντα από τις Roush, Borla, KW και Remus. Η επίσημη παρουσίαση των αξεσουάρ έγινε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Essen στη Γερμανία, ενώ μέσα στο 2018 αναμένεται να επεκταθεί η γκάμα καλύπτοντας περισσότερα μοντέλα της Ford.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη ΔΟΚΙΜΗ της Ford Mustang GT

Διαθέσιμα σε αυτή τη χρονική φάση είναι ρυθμιζόμενα γόνατα ελατηρίων-αμορτισέρ για χαμήλωμα έως και 40 mm, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης σε 16 στάδια. Ζάντες αλουμινίου με ειδική επεξεργασία για μείωση του βάρους, σε έντονους χρωματισμούς και διαστάσεις από 17 έως 19 ίντσες. Επιπλέον, θα βρείτε σύστημα εξάτμισης της Borla από ανοξείδωτο ατσάλι, με προδιαγραφές δρόμου ή πίστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη ΔΟΚΙΜΗ του Ford Focus RS

Για όλα τα μοντέλα της Ford υπάρχει επιλογέας ταχυτήτων ντυμένος με σουέντ και ανθρακόνημα και short-shift διαδρομές μειωμένες κατά 20%. Τέλος, υπάρχει ένα πακέτο αναβάθμισης για τη μεγάλη Ford Mustang 5.0 V8 που αυξάνει το όριο περιστροφής του κινητήρα στις 7.500 rpm.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ τη ΔΟΚΙΜΗ του Ford Focus ST 2.0 TDCi

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...