Μικρότερες BMW κι από τη σειρά 1

Με οικολογικό πνεύμα

  • -
  • -

Στην BMW εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επεκτείνουν τη γκάμα τους εντάσσωντας δύο ακόμη νέα μέλη μέχρι και το 2014. Μάλιστα τα δύο αυτά νέα μοντέλα θα είναι μικρότερα σε διαστάσεις από τη Σειρά 1 και θα διαθέτουν τεχνολογίες οι οποίες θα τα κάνουν να ξαχωρίζουν.

Πρώτο υποψήφιο μοντέλο μπορεί να θεωρηθεί το Megacity, το μικρό αυτοκίνητο πόλης που ανακοίνωσε σχεδόν πριν από ένα χρόνο η BMW και θα είναι αποκλειστικά ηλεκτροκίνητο. Σε ό,τι αφορά τη μετάδοση της κίνησης και τον ηλεκτροκινητήρα που θα χρησιμοποιεί πιθανότητα να δούμε να υιοθετείται μια εκδοχή του ActiveE του ηλεκτροκίνητου που παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ.

Για το δεύτερο μοντέλο δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία όμως θα ανταγωνίζεται το Audi A1 στο άνω άκρο της supermini. Θα εφοδιάζεται με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης από τη νέα γενιά των τρικύλινδρων ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και υβριδική εκδοχή. Η πλατοφόρμα πάνω στην οποία θα κατασκευάζεται δεν έχει ακόμη καθοριστεί και υπάρχουν δύο σενάρια. Να σχεδιαστεί μια εντελώς νέα που να έχει εμπρός τους κινητήριους τροχούς, ή να αγοραστεί μια υπάρχουσα από άλλον κατασκευαστή εφόσον κριθεί από τη BMW ότι το κόστος είναι απαγορευτικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...