Η Hyundai στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017 (Video)

Με τρία νέα μοντέλα θα δώσει το «παρών» η Hyundai στην Αυτοκίνηση

  • -
  • -

Η «Αυτοκίνηση» η μεγάλη ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου που γίνεται στο Ελληνικό θα φιλοξενήσει αρκετά νέα μοντέλα και πολλές πρεμιέρες. Η Hyundai θα έχει τρία ολοκαίνουργια μοντέλα τα οποία αναμένονται στην αγορά μας μέσα στους πρώτους μήνες του 2018. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάζεται η πρακτικότερη έκδοση του γνωστού i30, το Hyundai i30 Fastback.

Επιπλέον, δυναμική θα είναι η παρουσία της γρήγορης έκδοση του ίδιου μοντέλου, το Hyundai i30 N. Πρόκειται για τη σπορ εκδοχή του οικογενειακού μοντέλου που δίνει έμφαση στην οδική συμπεριφορά και στις επιδόσεις, όπως υπογραμμίζει και η απόδοση του κινητήρα του που φτάνει τους 275 ίππους.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το νέο «μικρό» SUV, το Hyundai Kona, το οποίο, με μήκος κοντά στα 4,2 m, ψηλό αμάξωμα, αξιόλογους χώρους και ποιότητα και νέα τεχνολογία ασφάλειας και άνεσης, αποτελεί την πρόταση της κορεατικής φίρμας σε αυτή την ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία.

Επίσης, δίπλα σε αυτά τα εντελώς νέα μοντέλα που κάνουν πρεμιέρα επί ελληνικού εδάφους βρίσκονται τα δημοφιλή μοντέλα i10, i20, i30 και Tucson.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...