Πόσο βάρος έχει το Tesla Model X;

Απαγορεύεται να περάσει από συγκεκριμένους δρόμους και αρκετές γέφυρες στην Αμερική

  • -
  • -

H Tesla μπορεί να μην ασχολείται με την αγορά της Ελλάδας, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι (μετρημένοι) που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους με τα ηλεκτρικά δημιουργήματα του Elon Musk. Πριν από το Model 3, τεράστιο ενδιαφέρον είχε το Model Χ που εντυπωσιάζει με τις δυνατότητες και τις επιδόσεις του.

Το ισχυρότερο Model X, το P100D μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h σε μόλις 3,1 sec! Και όμως, ένα ηλεκτρικό όχημα 5 μέτρων με δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού για 5, 6 ή 7 άτομα, μπορεί να επιταχύνει όσο ένα supercar/hypercar. Εκτός από τα αμέτρητα καλούδια, που επιτρέπουν στο μοντέλο να κυκλοφορεί και "μόνο" του, έχει τις μοναδικές Falcon Doors.

Το μελανό σημείο ενός ηλεκτρικού μοντέλου είναι φυσικά το βάρος του. Το Model X όμως ξεπερνάει αυτό το εμπόδιο με το που βλέπεις τις επιδόσεις του στην καρτέλα με τα χαρακτηριστικά. Πόσο είναι όμως το πραγματικό του βάρος; Το Tesla Model X ξεπερνάει τους 3 τόνους και συγκεκριμένα είναι 3.020 κιλά! Το αποτέλεσμα είναι ότι σε κάποιες (κρεμαστές) γέφυρες ή σε συγκεκριμένους δρόμους της Αμερικής δεν επιτρέπεται να περάσει λόγω υψηλού βάρους. Αντίστοιχους δρόμους έχουμε και εμείς στην Ελλάδα, το ξέρουν αυτό οι ιδιοκτήτες του Model X;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...