7 πιο «φευγάτοι» συνδυασμοί αυτοκινήτων

Που ποτέ ΔΕΝ θα δούμε!

  • -
  • -

Πολλές φορές έχουμε συναντήσει νέα μοντέλα, τα οποία μας θυμίζουν και… κάτι άλλο! Η ClickMechanic.com με την  NeoMam Studios είχαν την ευρηματική ιδέα, να συνδυάσουν δύο οχήματα σε ένα! Κάποια έχουν ενδιαφέρον, ενώ κάποια άλλα προσφέρουν διασκέδαση!

1.BMW i8 & Dodge Charger

Κάπως έτσι μπορεί να συνδυαστεί ένα high-tech υπεραυτοκίνητο από τη Γερμανία με ένα αμερικάνικο muscle car, το Dodge Charger.

2.Bugatti Chiron & VW Beetle

Αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα αν ένα υπεραυτοκίνητο 1.500 ίππων όπως τη Bugatti Chiron συνδυαζόταν με ένα μοντέλου του ίδιου γκρουπ, το Volkswagen Beetle.

3.Pagani Huayra & Camaro Classic

Ποιος θέλει να έχει 4 φώτα εμπρός; Κατά τη γνώμη μας, η Pagani «χάθηκε» σε αυτόν τον συνδυασμό, παρόλο που μπορούσε να επιδείξει την ιταλική φινέτσα.

4.Nissan GTR & Nissan Juke

Γνωρίζουμε ήδη το Nissan Juke RS Nismo, αλλά το μόνο που διακρίνουμε σε αυτό το όχημα που θυμίζει Juke είναι το ύψος από το έδαφος, τα μαύρα τόξα και η σχεδιαστική γραμμή της πίσω κολώνας.

5.Ford GT & Ford Raptor

Η τάση είναι να SUVποιούνται όλα τα αυτοκίνητα, έτσι και σε έναν ουτοπικό κόσμο, ένα Ford GT μπορεί να συνδυαστεί με ένα Raptor.

6.Lamborghini Aventador & Lamborghini Tractor

Δεν το λες και πετυχημένο το συγκεκριμένο mushup, αλλά διασκεδαστικό είναι σίγουρα. Παλιότερα η Lamborghini κατασκεύαζε τράκτορες, κάτι που έδωσε τροφή στον δημιουργό της φωτογραφίας.

7.Ferrari LaFerrari & Fiat Multipla

Ίσως το καλύτερο από τα παραπάνω! Μπορούμε να το φωνάζουμε… LaFiat και έτσι μπορούμε να αγαπήσουμε το «ασχημόπαπο» ακόμα περισσότερο!

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...