Όλα τα επαγγελματικά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Η έκθεση Cargo Truck & Van διεξάγεται έως τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

  • -
  • -

Αρκετές ελληνικές πρεμιέρες και πλούσια γκάμα ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων περιλαμβάνει η Cargo Truck & Van Expo που φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan, δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ξεχωρίσαμε το Dacia Dokker Van, μήκους 4,36 μέτρων και ωφέλιμου φορτίου 750 κιλών, το οποίο είναι ετοιμοπαράδοτο. Στα δυνατά του σημεία πέρα από την πρακτικότητα είναι οι αποδοτικοί diesel κινητήρες του Ομίλου Renault και η προσιτή του τιμή. Με τον βασικό 1.5 dCi απόδοσης 75 ίππων πωλείται προς 11.900 ευρώ + ΦΠΑ, ενώ η μέση κατανάλωση υπολογίζεται στα 4,1 lt/100 km. Η Dacia προσφέρει δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια για 5 χρόνια ή 100.000 km (όποιο έρθει πρώτο).

Είδαμε επίσης την πλήρη γκάμα επαγγελματικών της Renault, της Nissan, της Opel, της Ford, της Mitsubishi, της Volvo Σαρακάκης, της MAN. Στο περίπτερο της Fiat Professional ξεχωρίζει το Fullback Cross, η κορυφαία έκδοση του pick up ενός τόνου της ιταλικής μάρκας (κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθετε την τιμή και τον εξοπλισμό του).

Η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες και αποτελεί μέρος της Διεθνούς Έκθεσης Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics. Λειτουργεί Σάββατο 4 – Κυριακή 5 – Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...