Κινητή μονάδα ΚΤΕΟ για νησιά του Αιγαίου

Η AUTOVISION προσφέρει λύση στους κατοίκους νησιών όπου δεν υπάρχουν σταθερές μονάδες τεχνικού ελέγχου

  • -
  • -

Από την Μύκονο αρχίζει μέσα στον Οκτώβριο το πρόγραμμα τεχνικών ελέγχων οχημάτων στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, από την AUTOVISION με εξουσιοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πρόκειται για μία μεγάλου μεγέθους επένδυση από την AUTOVISION με δύο πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, στις οποίες θα διενεργείται τεχνικός έλεγχος σε επιβατικά οχήματα έως 3,5 τόνους και δίκυκλα από ειδικά εκπαιδευμένο ελεγκτικό προσωπικό. Θα προσφέρονται έτσι εύκολες και πρακτικές λύσεις για την πιστοποίηση της τεχνικής επάρκειας των οχημάτων, χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να χάνουν χρόνο και να ξοδεύουν χρήματα για τις μετακινήσεις τους.

Το πρόγραμμα ισχύει για Μύκονο, Άνδρο, Τήνο, Λέρο και Κάρπαθο και αρχίζει τον Οκτώβριο 2017 από τη Μύκονο. Η διενέργεια τεχνικών ελέγχων μέσω των κινητών μονάδων της AUTOVISION θα πραγματοποιείται βάσει προγράμματος πρόσκλησης, το οποίο έχει εκδοθεί από την αρμόδια περιφέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν τον πενταψήφιο αριθμό 10600, τους αριθμούς 6972850000, 6942020225 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.autovision.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...