Έτοιμο το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Παρά τις αντιδράσεις των υπαλλήλων στις Σταθερές Συγκοινωνίες

  • -
  • -

Από την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου καταργείται η έκδοση χάρτινων καρτών για τα μέσα μεταφοράς της Αθήνας, με εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. Ταυτόχρονα θα εκδίδεται μόνο η ηλεκτρονική κάρτα. Από το τέλος του μήνα εκδίδονται και επικυρώνονται μόνο ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Τονίζεται ότι όσοι έχουν προμηθευτεί χάρτινη κάρτα για τον Οκτώβριο θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν κανονικά. Η ηλεκτρονική κάρτα δεν θα εκδίδεται για κάθε μήνα ξεχωριστά (π.χ. Νοέμβριο), αλλά θα ισχύει 30 ημέρες και θα μπορεί να εκδοθεί σε οποιαδήποτε ημερομηνία μέσα στον μήνα.

Το πέρασμα από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό εισιτήριο είχε προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ A.E. με τον Υπουργό, με τους πρώτους να απειλούν ότι δεν θα εκδίδουν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Μετά όμως την προειδοποίηση του κ. Σπίρτζη ότι όσοι αρνηθούν την πώληση ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών, θα παραπέμπονται στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης και, ταυτόχρονα, στη Δικαιοσύνη, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να ανακαλέσουν την απόφασή τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...