Κάτι που ΔΕΝ ξέρεις για τη Bugatti Chiron (video)

Αφορά το κλειδί της ή μάλλον… τα κλειδιά της!

  • -
  • -

Η Bugatti Chiron είναι ένα από τα ισχυρότερα αυτοκίνητα που πλανήτη και αποτελεί τον διάδοχο της Veyron. Γνωρίζουμε ότι το γαλλικό hypercar εφοδιάζεται με το θηριώδες W16 μοτέρ των 8.000 cc και τα 4 turbo. Η απόδοσή του φτάνει τους 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής. Σχεδόν όλα τα παραπάνω είναι κάτι παραπάνω από γνωστά, αλλά αν έχετε περισσότερες απορίες για τη Chiron, τότε μπορείτε να ενημερωθείτε από ΕΔΩ!

Ένα τέτοιο αυτοκίνητο έρχεται φυσικά με πολλές ιδιαιτερότητες και δικλείδες ασφαλείας. Μία από αυτές είναι και το κλειδί του ή μάλλον τα κλειδιά του. Η Chiron παραδίδεται με ένα ακριβό κουτί, το οποίο –μεταξύ άλλων- εμπεριέχει και τρία διαφορετικά κλειδιά. Το ένα είναι το master key, που ενεργοποιεί το υπεραυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός δεν έχει στη διάθεσή του και τους 1.500 ίππους. Το δεύτερο (διακριτικό) κλειδί έρχεται να εξαπολύσει αυτή την απίστευτη ιπποδύναμη του μοντέλου, μιας και βρίσκει τη θέση του σε μια ειδική σχισμή, που υπάρχει δίπλα από τη θέση του οδηγού. Τέλος, το τρίτο κλειδί είναι αυτό που το παραδίδεις στον παρκαδόρο, γιατί προφανώς δεν θέλεις να του δώσεις τα δύο προηγούμενα! Έτσι, το πιθανότερο είναι να κυκλοφορείς με 3 κλειδιά κάθε φορά που θέλεις να πας μια βόλτα τη Chiron σου. Ναι, δεν αντέχεται αυτό το μαρτύριο!

Να θυμίσουμε ότι η Chiron θα κατασκευαστεί σε 500 μονάδες και η τιμή του ξεκινάει από τα 2,5 ευρώ.

Στο βίντεο, ο γνωστός youtuber με το ψευδώνυμο stradman είχε την ευκαιρία να συνοδηγήσει και να επεξεργαστεί τη νέα Chiron.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...