Επαγγελματικά Opel: Τρία οχήματα, εκατοντάδες λύσεις

Combo, Vivaro και Movano προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία

  • -
  • -

Οι απαιτήσεις είναι πολλές για τα σύγχρονα επαγγελματικά οχήματα: εκτός από πρακτικά και αξιόπιστα πρέπει να είναι ασφαλή στην οδήγηση και με ποιοτικό εσωτερικό. Η γκάμα ελαφρών επαγγελματικών (LCV) της Opel περιλαμβάνει τα Combo, Vivaro και Movano, με ωφέλιμα φορτία 800 - 2.000 kg και χώρους φόρτωσης από 3,4 έως 22 m3.

Με περισσότερες από 400 εργοστασιακές εκδόσεις επαγγελματικών οχημάτων, η Opel καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Επιπλέον, συνεργάζεται με πολλές διάσημες εταιρίες μετατροπών που παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις. Υπό την ομπρέλα του “Conversions2Go” οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από λύσεις υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνονται στους τιμοκαταλόγους της Opel. Επιπλέον, διατίθενται πολλές, πρόσθετες μετατροπές βασισμένες σε οχήματα Opel, όπως ψυγεία, βαν, μεταφοράς προσωπικού, υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και ειδικής χρήσης. Για να προσφέρει τη βέλτιστη λύση για όλες τις ανάγκες των πελατών και να καλύψει όλες τις κατηγορίες μετατροπών, η Opel προσφέρει τρεις διαφορετικές διαδικασίες πωλήσεων:

1.    Εργοστασιακές λύσεις: Η Opel προσφέρει συνήθεις εργοστασιακές μετατροπές όπως dropsides (με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα), tippers (ανατρεπόμενα), μίνι λεωφορεία, crew vans (van μεταφοράς προσωπικού) και κλειστά αμαξώματα (box bodies). Η διαχείριση της παραγγελίας γίνεται από ένα σημείο. Οι πελάτες απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που προσφέρει ο κατασκευαστής, όπως εγγύηση πλήρους κάλυψης Opel, εκτενείς εργοστασιακές υπηρεσίες και ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών aftersales.

2.    Opel Conversions2Go: Η Opel παρέχει το βασικό όχημα και πιστοποιημένοι εταίροι αναλαμβάνουν τη μετατροπή για τη συγκεκριμένη χρήση, για λογαριασμό της Opel. Υπάρχουν ποικίλες δυνατότητες, όπως Vivaro με εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού της Sortimo ή συστήματος οργάνωσης της Bott ή Movano με ανατρεπόμενη καρότσα ή  ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα από αλουμίνιο της JPM. Η Opel διαχειρίζεται τις πωλήσεις των ‘μετατροπών’ και τα οφέλη για τον πελάτη είναι:

Προϊοντική ποικιλία: Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από ακόμα περισσότερα μοντέλα, που περιλαμβάνονται στον τιμοκατάλογο της Opel.

Αμεσότητα πρόσβασης: Οι συναλλαγές των πελατών γίνονται μέσω ενός σημείου επαφής. Επικοινωνούν με την Opel ή τον αντίστοιχο Συνεργάτη της στον τομέα Επαγγελματικών Οχημάτων απευθείας, αναφέροντας όλες τις επιθυμίες και απαιτήσεις τους, εξοικονομώντας χρόνο και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της μάρκας.

Αξιοπιστία: Η εγγύηση Opel ισχύει για το βασικό όχημα. Ο πιστοποιημένος μετατροπέας παρέχει αντίστοιχους όρους εγγύησης για τη μετατροπή και το σέρβις.

Value for money (Σχέση αξίας / τιμής)/TCO (συνολικό κόστος χρήσης): Η χρήση του τιμοκαταλόγου Opel επιτρέπει υψηλότερη αξία μεταπώλησης και ανώτερα τεχνολογικά επίπεδα. Σε πολλές περιπτώσεις, το βάρος μειώνεται επίσης σημαντικά.

3.    Λοιπές πιστοποιημένες μετατροπές: Για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες εξατομίκευσης και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών στο 100%, η Opel συνεργάζεται και με άλλους κατασκευαστές αμαξωμάτων. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο πελάτης είναι σε απευθείας επικοινωνία με το Διανομέα και το Μετατροπέα για να προσδιοριστεί το πεδίο εφαρμογής. Για να πιστοποιήσει η Opel μία μετατροπή, ένας μηχανικός από τη Γερμανία θα πρέπει προηγουμένως να ελέγξει την ποιότητα και την τεχνική συμμόρφωση με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αμαξωμάτων όπως τις έχει ορίσει το τμήμα Opel Engineering. Μία μετατροπή πιστοποιημένη από την Opel συνοδεύεται από εγγύηση αντίστοιχη με αυτή των στάνταρ μοντέλων Opel. Επιπλέον, όλες οι πιστοποιημένες μετατροπές καλύπτονται από ασφάλεια προϊοντικής ευθύνης από το μετατροπέα, ενώ η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών εξασφαλίζεται για 12 χρόνια από την παράδοση στον πελάτη.

Η Opel παρέχει λύσεις από κορυφαίους μετατροπείς οι οποίοι επενδύουν στην έρευνα & εξέλιξη προϊόντων υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας, κάνοντας τη μάρκα ένα ελκυστικό εταίρο. Εξάλλου, η εταιρία μπορεί να προσφέρει ελκυστικούς όρους, χάρη στη συνεργασία με αναγνωρισμένους Ευρωπαίους ειδικούς στις μετατροπές όπως οι Bott, Store Van, Gruau, JPM, Lamberet, Oberaigner, Snoeks, Scattolini, City Box, Coolingvans ή Sortimo.

Ενώ πριν από δύο χρόνια, προσφέρονταν περίπου 160 μετατροπές πιστοποιημένες από την Opel σε εννέα χώρες σε όλη την Ευρώπη, πελάτες σε 27 χώρες μπορούν τώρα να επιλέξουν από 800 και πλέον εξειδικευμένες μετατροπές με τη γκάμα να αυξάνεται συνεχώς και το δίκτυο συνεργατών να διευρύνεται. Όπως πάντα, υπάρχει δυνατότητα κατασκευής μεμονωμένων εκδόσεων σε κάποιες περιοχές, βασισμένων σε επαγγελματικά μοντέλα Opel. Οι εθνικές εταιρίες πωλήσεων Opel παρέχουν υποστήριξη σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Η συνεργασία μεταξύ Opel και πιστοποιημένων συνεργατών χαρακτηρίζεται ως κατάσταση ‘win-win’, δηλαδή όλοι είναι κερδισμένοι. Ωφελούμαστε από τους εταίρους μετατροπών όπως και οι πελάτες μας. Οι άνθρωποι οι οποίοι μας εμπιστεύονται θα αποκτούν ένα ειδικά προσαρμοσμένο προϊόν με την τεχνική έγκριση του Opel Engineering και την τεχνογνωσία ειδικών, ενώ οι πελάτες  θα μπορούν να αγοράζουν κορυφαίες, ειδικές μετατροπές από μία πηγή,» δήλωσε ο Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων της Opel/Vauxhall, Steffen Raschig.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...