Γυναίκα έπιασε στα πράσα τον μηχανικό να οδηγεί την Camaro της (vid)

Ενώ θα έπρεπε να αλλάζει τα λάδια, εκείνος πετάχτηκε να αγοράσει φαγητό

  • -
  • -

Στα πράσα έπιασε η ιδιοκτήτρια μίας συλλεκτικής Camaro έναν μηχανικό, όταν εκείνος πήρε για μια βόλτα το αυτοκίνητο. Όχι για να δοκιμάσει αν όλα λειτουργούν σωστά αλλά για να αγοράσει φαγητό από ένα drive-through εστιατόριο!

Η Mari Agredano-Quirino, κάτοικος της πόλης Montebello στα προάστια του Λος Άντζελες, εξεπλάγη όταν είδε την κόκκινη με λευκές λωρίδες Camaro Indy 500 Pace Car να κυκλοφορεί στους δρόμους ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται στο συνεργείο για αλλαγή λαδιών και φίλτρου κλιματισμού.

Όταν πλησίασε, είδε το μηχανικό να περιμένει στη σειρά για να πάρει φαγητό από drive-through εστιατόριο. Η αντίδρασή της προκάλεσε αμηχανία στον υπάλληλο του συνεργείου, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου ζήτησε συγγνώμη και προσωπικά στην πελάτισσά του αλλά και δημόσια μέσω του facebook. Όπως είπε, πραγματοποιείται σχετική έρευνα και θα γίνει επίπληξη στον απερίσκεπτο υπάλληλο του. Ίσως την επόμενη φορά επιλέξει για το φαγητό του ένα λιγότερο εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

[Πηγή: Inside Edition]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...