Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης Macron

Ο Γάλλος Πρόεδρος θα βρεθεί στη χώρα μας το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου

  • -
  • -

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, θα πραγματοποιούνται το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Emmanuel Macron.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής καλεί τους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Ο Γάλλος Πρόεδρος επισκέπτεται τη χώρα μας ύστερα από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του, Προκόπη Παυλόπουλου. Αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου και αφού καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη θα έχει συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΑΛΛΙΚΟ SUV ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΗΚΕ O MACRON ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΗΣ

Στη συνέχεια ο Macron θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιήσουν ομιλία το βράδυ της Πέμπτης από τον Λόφο της Πνύκας και στη συνέχεια θα παρευρεθούν στο επίσημο δείπνο που θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το πρωί της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, Macron και Τσίπρας θα συναντηθούν με Έλληνες και Γάλλους επιχειρηματίες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...