Άνοιγαν αυτοκίνητα λουόμενων στη Χαλκιδική

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία

  • -
  • -

Εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων από τις αρχές Ιουλίου σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής εξιχνίασε το Γραφείο Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, δύο άντρες ηλικίας 20 και 25 ετών και μία 25χρονη γυναίκα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 13ης Αυγούστου, τα ανωτέρα άτομα προσέγγισαν σταθμευμένο όχημα λουόμενου σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής και σπάζοντας το παράθυρο με κατσαβίδι, αφαίρεσαν ένα σακίδιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ και διάφορα προσωπικά είδη.

Αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μουδανιών, κατάφεραν να εντοπίσουν τα τρία άτομα σε κοντινή περιοχή και να τα συλλάβουν. Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, ενώ εντοπίστηκε και το κλεμμένο σακίδιο σε δασική περιοχή, που είχαν απορρίψει νωρίτερα.

Από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα ενεργώντας από τις αρχές Ιουλίου του 2017, διέπραξαν ακόμα 8 διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα λουόμενων στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...