Με αεροδυναμική σχεδίαση το νέο Nissan Leaf (vid)

Η δεύτερη γενιά του ηλεκτρικού μοντέλου θα είναι βελτιωμένη σε οδική συμπεριφορά και αυτονομία

  • -
  • -

Η σχεδίαση ενός αυτοκινήτου δεν επιδρά μόνο στην εμφάνιση ενός αυτοκινήτου, αλλά και σε άλλους τομείς. Όπως σε ένα μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, έτσι και σε ένα 100% ηλεκτρικό, η αεροδυναμική σχεδίαση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο τόσο στη συμπεριφορά του όσο και στην κατανάλωση. Στην περίπτωση του Leaf, στην κατανάλωση ενέργειας από τις μπαταρίες του. Και όσο μικρότερη κατανάλωση, τόσο περισσότερα χιλιόμετρα με μία φόρτιση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ LEAF ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το ηλεκτρικό της Nissan (η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου) κάθεται πιο χαμηλά στο έδαφος σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, για καλύτερα κρατήματα και χαμηλότερο συντελεστή οπισθέλκουσας. Η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα ηλεκτρικά μέρη του Leaf ή την αυτονομία, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ξεπερνά με μία φόρτιση τα 400 km.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΕΝΤΑΛ ΓΚΑΖΙΟΥ-ΦΡΕΝΟΥ ΤΟΥ LEAF

Το Leaf είναι αυτή τη στιγμή το best seller ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον πλανήτη, καταγράφοντας περισσότερες από 277.000 ταξινομήσεις, από τα τέλη του 2010 – όταν λανσαρίστηκε – έως σήμερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...