Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού

Προκειμένου να συνδεθεί το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου, από την Πέρδικα Ιωαννίνων έως την Εγνατία Οδό

  • -
  • -

Παρακάμψεις και στα δύο ρεύματα της Ιόνιας Οδού θα τεθούν σε ισχύ από την Πέμπτη 27 Ιουλίου έως και την Τρίτη 1 Αυγούστου, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες σύνδεσης του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου, μήκους 14 χλμ (Πέρδικα Ιωαννίνων – Εγνατία Οδός).

Ειδικότερα, στο ανωτέρω διάστημα, θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός του τμήματος από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Φιλιππιάδας έως το προσωρινό τέλος του αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή της Πέρδικας Ιωαννίνων.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Φιλιππιάδας και διαμέσου της ΠΕΟ Άρτας – Ιωαννίνων και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών πινακίδων, θα κατευθύνονται στον προορισμό της επιλογής τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αντίρριο, διαμέσου της ΠΕΟ Άρτας – Ιωαννίνων και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών πινακίδων, θα προσεγγίζουν τον Α/Κ Φιλιππιάδας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των παραπάνω ρυθμίσεων, θα ισχύει αποκλεισμός όλων των κλάδων εισόδου και εξόδου από και προς τον αυτοκινητόδρομο των Ανισόπεδων Κόμβων Τερόβου και Γοργόμυλου, καθώς και του Ημικόμβου Αμμότοπου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...