Με θετικό πρόσημο η πορεία της «ελληνικής» FIAT

Η FCA Greece ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά σημειώνοντας αξιόλογα αποτελέσματα μέσα στο πρώτο 6μηνο

  • -
  • -

Σε μια δύσκολη χρονιά που είναι το 2017 η Fiat Chrysler Automobiles ξεκίνησε δυναμικά καταφέρνοντας να σημειώσει άνοδο στις πωλήσεις της που έφτασαν το 32% μέσα στο πρώτο 6μηνο του έτους και σε σχέση με το αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς. Αυτό όσον αφορά τις πωλήσεις των επιβατικών μοντέλων, γεγονός που της έδωσε την πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη, με πωλήσεις που έφτασαν τα 3.749 οχήματα και αντιστοιχεί σε ποσοστό 7,5%  του μεριδίου της αγοράς.

Στην καλή πορεία της συνέβαλαν οι πωλήσεις των εταιρικών οχημάτων, ενώ σημαντική ώθηση πήρε από τα νέα μοντέλα που παρουσίασε, την πλήρη γκάμα που περιλαμβάνει αυτοκίνητα από όλες τις κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα η Fiat Chrysler Automobiles είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional.

Το τελευταίο διάστημα στη γκάμα των μοντέλων της έχουν προστεθεί το ανοιχτό Fiat 124 Spider το οποίο διατίθεται και σε πιο ισχυρή και σπορ έκδοση Abarth και η Alfa Romeo Giulia και η Stelvio, το πρώτο SUV. Παράλληλα η Giulietta ήρθε ανανεωμένη, όπως εξάλλου και το Fiat 500X, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν το επαγγελματικό pick-up Fiat Fullback και το 9θέσιο Fiat Talento.

Ψηλά στις πωλήσεις βρίσκονται τα μικρά της Fiat με το 500 και το Panda το οποίο κατέχει την πρώτη θέση στην κατηγορία του, αλλά και το νέο Fiat Tipo που είναι διαθέσιμο σε δύο τύπους αμαξώματος, σεντάν και 5θυρο. Τέλος, η FCA Bank, παρουσιάζει αθροιστικό μερίδιο εξαμήνου 8,2%, βελτιωμένο κατά 90% σε απόλυτους αριθμούς πωλήσεων έναντι της αντίστοιχης περιόδου 2015.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...