Τιμές, εκδόσεις και εξοπλισμοί Honda Civic

Δείτε αναλυτικά στους πίνακες του GOCAR τις εκδόσεις, κινητήριες και εξοπλιστικές και τους εξοπλισμούς για τα νέα Honda Civic 5d και 4d

  • -
  • -

Το πολυαναμενόμενο Honda Civic βρίσκεται ήδη στην ελληνική αγορά έχοντας δύο κινητήριες εκδόσεις που δίνουν έμφαση στην απόδοση. Με χωρητικότητα 1,0 και 1,5 λίτρων και τη βοήθεια τούρμπο βγάζουν 129 και 182 ίππους αντίστοιχα, προσφέροντας αξιόλογες επιδόσεις, αλλά και χαμηλή κατανάλωση. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη ρύθμιση του πλαισίου, με την ανάρτηση να σε κερδίζει τόσο με την άνεση που προσφέρει, όσο και σε επίπεδο οδικής συμεπριφοράς.

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τις εκδόσεις του νέου Honda Civic 5d

Πλούσιο είναι το πακέτο εξοπλισμού που συνοδεύει το ιαπωνικό μοντέλο, με την ασφάλεια να πρωταγωνιστεί μέσω το Honda Sensing, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: σύστημα αυτόνομης πέδησης, προειδοποίηση οδηγού για μετωπική σύγκρουση, ενημέρωση για ακούσια αλλαγή λωρίδας, δηλαδή χωρίς φλας και διατήρηση της λωρίδας με τη βοήθεια κάμερας που είναι τοποθετημένη στο παρμπρίζ.

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τις εκδόσεις του νέου Honda Civic 4d

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με πέντε και τέσσερις πόρτες, με κοινό δεδομένο την ευρυχωρία, την ποιότητα και την άνεση. Η βασική τιμή βάζει το νέο Civic στην καρδιά της κατηγορίας των μικρομεσαίων, έχοντας μάλιστα πλούσιο στάνταρ επίπεδο εξοπλισμού, που το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ την οδήγηση του νέου Honda Civic VTEC Turbo

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...