Πώς θα ήταν 7 σπορ & πολυτελή μοντέλα ως… pickup

Η ψηφιακή πένα μπορεί να συνδυάσει δύο διαφορετικές κατηγορίες

  • -
  • -

Ο Joe Kiely από το NeoMam Studios επικοινώνησε μαζί μας και μας αποκάλυψε ακόμα ένα από τα εντυπωσιακά άρθρα που φτιάχνει αυτός και η ομάδα του. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των designers μπήκαν κάποια πολυτελή και σπορ αυτοκίνητα, τα οποία τα“μεταμορφώσανε” με τη βοήθεια ψηφιακών μέσων σε επαγγελματικά οχήματα. Δείτε τα καταπληκτικά δημιουργήματα παρακάτω:

 

Lotus Elise
Χαμηλό, ελαφρύ και ένα από τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα. Ωστόσο, ο χώρος αποσκευών είναι σχεδόν… μηδενικός. Το Lotus Elise pickup έχει πλέον το χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.

 

Rolls-Royce Cullinan SUV

Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα το SUV της Rolls-Royce, αλλά η NeoMam δείχνει ψηφιακά πως θα ήταν αν το Cullinan ήταν… αγροτικό.

 

Jaguar F-Pace

Το πρώτο SUV της Jaguar είναι η F-Pace και τα κατάφερε μια χαρά, αλλά τι επιτυχία θα είχε αν ήταν και pickup;

 

Lamborghini Urus

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για το πρώτο SUV της ιταλικής εταιρείας. Το λανσάρισμα της νέας Urus είναι αναπόφευκτο, το οποίο αναμένεται το 2018, αλλά θα σκεφτόντουσαν ποτέ για μια “μονοκάμπινη” Lambo;

 

Bentley Mulsanne

Όταν λέμε πολυτέλεια εννοούμε και Bentley. Ποιος αγρότης δεν θα ήθελε να κινείται με ένα πολυτελές pickup;

 

Lexus LF-LC

Πως μπορεί ένα σπορ, πανάκριβο μοντέλο να συνδυάσει μια… καρότσα στην πλάτη του; Κάπως έτσι!

 

Ford Focus RS

Όλα τα προτερήματα του Focus RS τα έχετε δει και διαβάσει (από εδώ). Θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργεί και ως pickup, αφού η τετρακίνηση είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας.


Πηγή: NeoMam Studios & Ford Transit Direct

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...