Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ταξιδεύει στο Βόρειο Ακρωτήρι

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο Honda Adventure Roads

  • -
  • -

Μία ομάδα από 40 λάτρεις της μοτοσυκλέτας θα προσεγγίσει το βορειότερο σημείο της Ευρώπης, ταξιδεύοντας με CRF1000L Africa Twin στο πλαίσιο της πρώτης αποστολής Adventure Roads της Honda. Το ταξίδι των 3.500 χιλιομέτρων πραγματοποιείται το διάστημα 26 Ιουνίου - 3 Ιουλίου και οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από το Όσλο με τελικό προορισμό το Βόρειο Ακρωτήρι (Nordkapp).

Ανάμεσα στους αναβάτες (bloggers, δημοσιογράφοi και άνθρωποι της βιομηχανίας) είναι  – ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, προσκεκλημένος της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. (Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα) και λάτρης των δύο τροχών.

O Γιώργος Πυρπασόπουλος λίγο πριν την αναχώρηση του για το Όσλο δήλωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτό το μεγάλο ταξίδι και θα είμαι ο μοναδικός Έλληνας αναβάτης.  Είχα τη δυνατότητα να συνυπάρξω με την Africa Twin που μου παραχώρησε η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη προκειμένου να εξοικειωθώ μαζί τη. Θεωρώ ότι είναι μία πολύ εύκολη και φιλική μοτοσυκλέτα για τον αναβάτη η οποία σε ταξιδεύει με την ίδια ευκολία τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο ή σε κάποιο επαρχιακό χωματόδρομο. Είμαι λάτρης της περιπέτειας καθώς έχω ταξιδέψει αρκετά, σε διάφορα σημεία του κόσμου, οπότε περιμένω με μεγάλη χαρά τη δοκιμασία του Honda Adventure Roads 2017. Για την καλύτερη προετοιμασία μου πραγματοποίησα αρκετές εκδρομές με την Africa Twin το τελευταίο διάστημα και παρακολούθησα το 1ο επίπεδο του California Superbike School στα Μέγαρα».

Μαζί με τους αναβάτες θα ταξιδέψουν δύο ξεχωριστοί προσκεκλημένοι της Honda, ο Πορτογάλος Paulo Goncalves (Παγκόσμιος Πρωταθλητής  Cross-Country Rally το 2013 και 2ος στο Dakar Rally του 2015) και ο Αργεντινός Kevin Benavides.

Λεπτομέρειες για την εξέλιξη της αποστολής μπορείτε να βρείτε στο http://www.honda.co.uk/motorcycles/ride-with-us/adventure-roads/start-the-adventure.html καθώς και σε live αναρτήσεις στη σελίδα www.facebook.com/hondamoto.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...