Ο K. Βασάλος έπιασε το λιοντάρι της Peugeot από τη χαίτη

Το νέο Peugeot 3008 πήγε στα χέρια του γυμναστή του survivor που κέρδισε το quiz

  • -
  • -

Μεγάλο ενθουσιασμό προκάλεσε στους παίκτες του survivor η αποκάλυψη του μεγάλου δώρου που θα έπαιρνε ο νικητής του quiz. Το νέο Peugeot 3008, το γαλλικό SUV με την μοντέρνα αισθητική, την προηγμένη τεχνολογία και τον δυνατό και καθαρό κινητήρα diesel 1.6 BlueHDi με τους 120 ίππους ήταν το μεγάλο βραβείο το οποίο διεκδίκησαν με μεγάλος πάθος οι παίκτες του survivor.

Μεγάλος νικητής του quiz ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο γυμναστής του «νησιού», ο οποίος όπως αποδείχθηκε έχει την καλύτερη σχέση με τη μητέρα του, αφού κατάφερε να βρει όλες τις απαντήσεις που έδωσε και αφορούσαν τον ίδιο. Έτσι, στο τέλος του παιχνιδιού ήταν αυτό που μπήκε στη θέση του οδηγού του συναρπαστικού Peugeot 3008.

Το γαλλικό SUV που φέτος ανακηρύχθηκε Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς και κέρδισε τον κορυφαίο αγώνα αντοχής το Ράλι Dakar, ταξίδεψε 9.000 χιλιόμετρα, από την Αθήνα στον Άγιο Δομίνικο για να καταλήξει στα χέρια ενός διαγωνιζόμενου. Το εντυπωσιακό 3008 με τη δυναμική εμφάνιση μπορεί να κινηθεί σε κάθε είδος εδάφους χάρη στο Grip Control, ένα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ενισχύοντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα του πολυτελούς SUV.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...