Ο Spiderman παίρνει δίπλωμα με Audi A8 (vid)

Ακόμα και ένας σούπερ ήρωας έχει την ανάγκη βοήθειας και σε αυτή την περίπτωση του την προσφέρει το νέο Audi A8 με τα συστήματά του

  • -
  • -

Η Audi δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίσει τα προϊόντα της σε διάφορες παραγωγές του Hollywood, όπως θα έχουν διαπιστώσει οι φίλοι του κινηματογράφου και του αυτοκινήτου. Σε αυτή την περίπτωση ετοιμάζει την πρεμιέρα του νέου Audi A8 στην επερχόμενη ταινία του Spiderman.

Το συγκεκριμένο βίντεο εστιάζει στη διαδικασία των εξετάσεων για άδεια οδήγησης του Peter Parker. Στην Αμερική «δίνεις» με δικό σου αυτοκίνητο και ο Peter πήρε ενός φίλου του το νέο Audi A8, εντυπωσιάζοντας μάλιστα και τον εξεταστή.

Φυσικά, ο πρωτάρης οδηγός αξιοποίησε στο έπακρο την τεχνολογία που του δίνει το νέο A8, βάζοντας σε λειτουργία το «AI» το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης και φυσικά το αυτόματο παρκάρισμα. Στην πράξη το νέο Audi A8 θα εφοδιάζεται με το σύστημα αυτόνομης οδήγησης τρίτου επιπέδου, ενώ όπως είναι αναμενόμενο, η ναυαρχίδα των Γερμανών θα έχει και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ωστόσο, το βίντεο ρίχνει και μια κλεφτή ματιά στο σούπερ ήρωα και τα κατορθώματά του, με τον Peter Parker να αναλαμβάνει χρέη Spiderman λίγο πριν πάρει την απάντηση από τον εξεταστή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...