Οι τιμές του νέου Honda Civic στην Ελλάδα

Το πολυαναμενόμενο ιαπωνικό μικρομεσαίο έφτασε στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο σε τιμές έκπληξη

  • -
  • -

Το νέο Honda Civic έφτασε στην ελληνική αγορά, έχοντας νέα σχεδίαση, γεμάτο τεχνολογικά πακέτο και κινητήρες Turbo! Μικροί σε κυβισμό, μεγάλοι σε απόδοση, συνδυάζουν επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση, όπως και το φορολογικό ατού των μικρών κινητήρων. Το πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας με την ονομασία Honda Sensing περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: σύστημα αυτόνομης πέδησης, προειδοποίηση οδηγού για μετωπική σύγκρουση, ενημέρωση για ακούσια αλλαγή λωρίδας, δηλαδή χωρίς φλας και διατήρηση της λωρίδας με τη βοήθεια κάμερας που είναι τοποθετημένη στο παρμπρίζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ την οδήγηση του νέου Honda Civic VTEC Turbo

Επίσης προσαρμοζόμενο cruise control το οποίο συμμορφώνεται και με τα όρια κυκλοφορίας διαβάζοντας τα σήματα στο δρόμο. Επιπλέον, διαβάζει την «τυφλή» γωνία στο πλάι του αυτοκινήτου ενημερώνοντας τον οδηγό για να αποφύγει το ατύχημα, ενώ όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία εξοπλισμού, διαθέτει επίσης, ζάντες αλουμινίου, ESP, έξι αερόσακους, κλιματισμό, ηχοσύστημα. Στην επιθετική τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda περιλαμβάνεται δωρεάν το μεταλλικό χρώμα και έκπτωσηστη βασική τιμή. Έτσι, αναλογικά με αυτά που προσφέρει το νέο Honda Civic η τιμή του κρίνεται ανταγωνιστική.

Έτσι οι τιμές του νέου 5θυρου Honda Civic διαμορφώνονται:

1.0 Comfort               20.650 ευρώ

1.0 Elegance              23.750 ευρώ  

1.5 Sport                    25.650 ευρώ

1.5 Sport CVT            27.150 ευρώ

 

Επίσης διαθέσιμη θα είναι και η μεγαλύτερη σε μέγεθος 4θυρη έκδοση του Civic με κινητήρα αποκλειστικά το 1.5 VTEC Turbo. Οι τιμές του έχουν ως εξής:

1.5 Comfort                    26.650 ευρώ

1.5 Elegance                   28.070 ευρώ

1.5 Elegance CVT           30.250 ευρώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...