Τώρα η Bentley έρχεται σε σένα

Με την υπηρεσία «Bentley on demand» δεν χρειάζεται να ενοικιάζεις αυτοκίνητο. Αρκεί να έχεις βέβαια την ανάλογη οικονομική επιφάνεια

  • -
  • -
Τώρα η Bentley έρχεται σε σένα
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία νέα υπηρεσία που θα δοκιμαστεί αρχικά το καλοκαίρι στις Ηνωμένες Πολιτείες, εγκαινιάζει η Bentley. Αφορά αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της βρετανικής μάρκας, με στόχο να τους παρέχει άμεση λύση στη μετακίνησή τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Η εφαρμογή «Bentley on demand» έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις προσδοκίες των ιδιοκτητών που επιθυμούν να οδηγήσουν μια Bentley στο ταξίδι τους ή ένα ξεχωριστό μοντέλο της μάρκας για ειδικές περιστάσεις. Είτε πρόκειται για μία Bentayga, είτε για την υπερπολυτελή Mulsanne Speed, η Bentley προσφέρει το αυτοκίνητο που θα καλύψει τις ανάγκες του πελάτη, μέσω υπηρεσίας door-to-door.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους υπάρχοντες ιδιοκτήτες της Bentley μέσω της εφαρμογής Bentley Network. Τα μέλη απλώς κατεβάζουν την εφαρμογή, επικυρώνουν το λογαριασμό τους και επιλέγουν ένα μοντέλο της μάρκας από τον πολύ μεγάλο διαθέσιμο στόλο.

Μετά από μια επιβεβαίωση, μια υπενθύμιση της κράτησης θα σταλεί μία ώρα πριν από την παράδοση και το μέλος θα λάβει ένα άλλο μήνυμα μέσω του οποίου θα ενημερώνεται για την άφιξη του  αυτοκινήτου. Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την απρόσκοπτη παράδοση του αυτοκινήτου σε μια βολική τοποθεσία και την ελάχιστη αναμονή του μέλους του δικτύου της Bentley.

Κατά την παράδοση ο οδηγός της υπηρεσίας, θα εξηγήσει και θα επιδείξει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου στον ενδιαφερόμενο και όταν ολοκληρωθεί η κράτηση, ο ίδιος οδηγός της Bentley θα συναντήσει τον πελάτη στην προτιμώμενη θέση του για να παραλάβει το αυτοκίνητο. Η νέα υπηρεσία θα δοκιμαστεί στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Ντάλλας καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...