Η Mitsubishi ξαναφτιάχνει το πρώτο της αυτοκίνητο

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από το λανσάρισμα του πρώτου της μοντέλου, του Model A

  • -
  • -

Η Mitsubishi Motors θυμάται το όχημα με το οποίο άρχισε την πορεία της στο χώρο της αυτοκίνησης. Σε συνεργασία με την εταιρεία West Coast Customs – με έδρα στην Καλιφόρνια – θα κατασκευάσει και πάλι το Model A, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε πριν ακριβώς έναν αιώνα, το 1917.

Ο Ryan Friedlinghaus και η ομάδα της West Coast Customs θα ξαναδημιουργήσουν το Model A, χρησιμοποιώντας όμως τις τεχνολογικές καινοτομίες που συναντάμε στα σύγχρονα Mitsubishi. Θα έχει δηλαδή την εμφάνιση του μοντέλου του 1917, όμως θα βασίζεται στην πλατφόρμα του υβριδικού SUV, Outlander PHEV.

«Νιώθουμε περήφανοι που είμαστε μία μάρκα 100 ετών, με πλούσια κληρονομιά στο χώρο του αυτοκινήτου. Το Mitsubishi Model A είναι το όχημα που προετοίμασε το δρόμο για πολλά μοναδικά και συναρπαστικά μοντέλα όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι που το ξανασχεδιάζουμε με την West Coast Customs», δήλωσε η Francine Harsini, διευθύντρια marketing της Mitsubishi Βόρειας Αμερικής. «Το Mitsubishi Model A θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του μοντέλου του 1917, αλλά θα βασίζεται στην υβριδική πλατφόρμα και θα προσφέρει την πιο σύγχρονη τεχνολογία».

Η κατασκευή θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι και το εγχείρημα θα παρουσιαστεί σε εκπομπή της West Coast Customs, στο τηλεοπτικό δίκτυο Velocity.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...