Σταθμός δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον Άλιμο

Διαθέτει φωτοβολταϊκά πάνελ τα οποία παράγουν και αποθηκεύουν την ηλεκτρική ενέργεια

  • -
  • -

Την Τρίτη 9 Μαΐου έγιναν τα εγκαίνια του πρώτου κοινόχρηστου σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον Άλιμο. Ο σταθμός βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Αλίμου με την οδό Καβάφη και διαθέτει 24 φωτοβολταϊκά πάνελ, τα οποία παράγουν και αποθηκεύουν ρεύμα.

Οι πολίτες μπορούν να φορτίζουν δωρεάν τα ηλεκτρικά τους οχήματα (αυτοκίνητα, ποδήλατα κ.α.), αλλά και τις ηλεκτρικές τους συσκευές. Το σταθμό εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη του Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής Χρήστο Καπάταη. Το «παρών» έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης του Βορείου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής Γιώργος Καραμέρος.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε η φόρτιση των δύο πρώτων ηλεκτρικών ημιφορτηγών, τα οποία πρόσφατα απέκτησε ο Δήμος Αλίμου για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Ο σταθμός κατασκευάστηκε με τη χορηγία της εταιρείας Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ και την υποστήριξη της εταιρείας HANERGY, ενώ προσεχώς θα παραδοθεί σε χρήση και ο υπό κατασκευή δεύτερος Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, δίπλα στο ΜΕΤΡΟ Αλίμου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...