Το κλασικό Fiat 500 στο Λονδίνο

Το σύμβολο των μικρών αυτοκινήτων επιστρέφει στη Βρετανία των 60’s

  • -
  • -

Η Fiat δημιούργησε ένα επεισόδιο με τίτλο «Fiat 500 Forever Young» που εστιάζει στην ιστορία του μοντέλου. Σε αυτό το επεισόδιο το μικρό ιταλικό αυτοκίνητο βρέθηκε στο Λονδίνο των 60’s και πιο συγκεκριμένα στο Piccadilly Circus. Η διάσημη πλατεία ήταν το επίκεντρο των κοινωνικών, μουσικών και καλλιτεχνικών τάσεων, όπου μπορούσες να συναντήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής, όπως τους Τζον Λένον, Πωλ ΜακΚάρτνεϋ, Σον Κόνερι, Τζορτζ Μπεστ, Τζον Όζμπορν και Χάρολντ Πίντερ.

Επισκεφθείτε πατώντας εδώ τη σελίδα που έφτιαξε η Fiat για να… ταξιδέψετε με το κόκκινο Fiat 500 του 1965 στο Λονδίνο της εποχής και να δείτε καταστήματα της εποχής, μνημεία, λεωφορεία, εφημερίδες, τηλεφωνικούς θαλάμους, διαφημίσεις και όλα τα χαρακτηριστικά της διάσημης πλατεία του Piccadilly Circus.

Το υπέροχο αυτό 360ο ταξίδι αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου επικοινωνιακού προγράμματος ως φόρος τιμής στη μακρά πορεία του εμβληματικού 500 με τις σχεδόν 6 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Μετά το Τορίνο και το Λονδίνο, το μεγάλο-μικρό αυτοκίνητο θα μεταφερθεί σε νέα τοποθεσία για το τρίτο επεισόδιο της σειράς, με μια νέα ιστορία όπου θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής το Fiat 500.

Η ιστορία συνεχίζεται...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...